tylko kur** nierozumiem co to za przyjemność wykorzystać pijaną dziewczyne która sama niewie co sie z nia dzieje???
to mi wytłumaczcie??
jak chcą sie zabawić to niech sobie gówniarze dmuchane lalki kupią, a za takie coś bym poobcinał...wiadomo co!
Dziewczyna popełniła błąd ale czy sa ludzie którzy ich niepopełniaja? którzy sie nieupili nigdy? dajcie spokoj, każdemu sie zdarza ale to nie powód dla gówiarza i frajera żeby wykorzystać!!
Gdybym ja o czymś takim wiedział nieuszlo by to płazem gościowi!!
Moja koleżanka kiedyś się upiła na imprezie. Mogłem ją wykorzystać. A co zrobiłem? Odprowadziłem ją do siebie (akurat nie było nikogo) i doprowadziłem ją do stanu w miare trzeźwego. Odprowadziłem do domu i wziąłem wine jej stanu na siebię.
Moja koleżanka kiedyś się upiła na imprezie. Mogłem ją wykorzystać. A co zrobiłem? Odprowadziłem ją do siebie (akurat nie było nikogo) i doprowadziłem ją do stanu w miare trzeźwego. Odprowadziłem do domu i wziąłem wine jej stanu na siebię.
nie chce dokladnie opisywac do czego doszlo, ale do dzis czuje sie winna, zawsze mialam dosc konkretne zasady moralne, a tu taki wstyd, najgorsze jest gdy zawodzi sie samego siebie....co do porzadnych chlopcow, moze kiedys takiego znajde, ale narazie mam psychiczny blok
Nie dziwię się, że jesteś zła przede wszystkim na siebie. Ja gdybym złamała swoje zasady też bym nie mogła sobie tego wybaczyć. Ale głowa do góry! Na pewno dojdziesz do siebie, może jednak warto powiedziec o tym przyjaciółce, czy komus zaufanemu, to może ktoś taki Ci pomoże.
Paszczak napisał/a:
nie doluj sie, wiem łatwo powiedziec ale czas leczy rany.... wygadaj sie przyjaciolce czy jakiejs bliskiej osobie zobaczysz ze odrazu bedzie ci lepiej i nastepnym razem uwazaj na siebie.
_________________ Grzeczne dziewczynki ida do raju, niegrzeczne maja raj na ziemi.......
Znak zodiaku:
Kunaoro [Usunięty]
Wysłany: 15-11-2005, 09:24
Po pierwsze, little_girl, współczuję.
Na pewno w tej chwili potrzebujesz trochę czasu, żeby odpocząć od wszystkiego... i nie skąp sobie tego czasu. Ze swojej strony mogę powiedzieć tylko tyle, że istnieją na tym świecie normalni mężczyźni, którzy nigdy by czegoś takiego nie zrobili. Shaezaara nie słuchaj, on pewnie by dokładnie to samo zrobił co tamten...
Shaezaar - wyobraź sobie, że są inni faceci, mający całkowicie inne poglądy niż ty. Tak, dokładnie - twoje idee nie są "jedynie słuszne"! Pytasz się o inne miejsce i czas? Pytasz się o to, czy bym coś zrobił, gdyby to nie było karane? Tylko widzisz... prawo zazwyczaj jest zgodne z ludzkim sumieniem i moralnością. Po to to prawo jest - by eliminować delikwentów, którzy takowych zasad nie mają. Gdyby to nie było karalne, to i tak bym czegoś takiego nie zrobił. Dlaczego? Bo szanuję drugiego człowieka, bo wiem, że tym sposobem bym kogoś skrzywdził. "Nie rób drugiemu, co tobie niemiłe" - proste. Nieważne gdzie bym był - w Polsce, USA, Indiach, Arabii Saudyjskiej czy w Zanzibarze... nie zrobiłbym tego...
Cytat:
Uciekają się do instynktu, to jest silniejsze od nich. Nie ma porządnych "chłopców"... są tylko ci mniej lub bardziej powściągliwi (nie mówie o pedałach)
Nie generalizuj. Boją się konsekwencji? Popatrz może łaskawie na statystyki, ile sprawców gwałtów nie jest w ogóle złapanych i jeszcze dodaj tą dużą ilość gwałtów, które w ogóle nie są zgłaszane na policję! O jakich konsekwencjach mówisz?
Cytat:
Ale nie powiesz, że nie chcą! Chcą i to bardzo, a trzymają się z daleka tylko dlatego, że konsekwencji się boją...
A ja powiem, że nie chcą. Bo widzisz - seks jest dopełnieniem miłości, a nie odwrotnie. Ja np. nie chcę się kochać z każdą ładną dziewczyną napotkaną na drodze. Czemu? Przeczytaj drugie zdanie tego akapitu.
Co ma powściągliwość do rzeczy, gdy ktoś nie chce? Powściągliwość jest wtedy gdy ktoś chce, ale się hamuje; jak nie chce, to nie ma mowy o powściągliwości.
Jak napisałem gdzieś indziej - gwałcicielom rozżarzony do czerwoności pogrzebacz w dupsko i kręcić nim, aż wykituje z bólu. I transmitować w TV, by innym się odechciało.
Fajnie by było, gdyby gwałty były ścigane tak jak morderstwo lub kradzież - z oskarżenia publicznego. Teraz jest niestety tak, że tylko poszkodowana może zgłosić to na policję... a niestety często się wstydzą, mają psychiczną blokadę itd. Jeżeli sama dziewczyna nie zgłosi, że był gwałt, to nikt inny tego zrobić nie może... chore.
EDIT:
Ekhem... najpierw był człowiek, jego sumienie, a dopiero później zostało stworzone prawo. Z tego jasno wynika, że to prawo czerpało z ludzkiego sumienia, a nie odwrotnie.
Ostatnio zmieniony przez Kunaoro 15-11-2005, 13:32, w całości zmieniany 1 raz
tylko kur** nierozumiem co to za przyjemność wykorzystać pijaną dziewczyne która sama niewie co sie z nia dzieje???
to mi wytłumaczcie??
To jej problem, że piła...
Solid napisał/a:
i pewnie załujesz do dziś
frajer xD
LoL
Kunaoro napisał/a:
Shaezaara nie słuchaj, on pewnie by dokładnie to samo zrobił co tamten...
Zależy od klimatu, pogody i jakości... LOL Naprawde sądzisz że bym to zrobił. Kuratora nie chce mieć, a komfortowe to też by nie było (nagły bełt i te sprawy )
Kunaoro napisał/a:
Tylko widzisz... prawo zazwyczaj jest zgodne z ludzkim sumieniem i moralnością.
Jest właśnie odwrotnie. Ludzkie sumienie w większości przypadków jest zgodne z prawem
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
To że piła to nie znaczy że zaraz jakiś yebany w dupe ch.u* qrfa może z nią robić co chce! I dziwie ci sie Shaezaar ze tak mówisz bo nie spodziewałbym sie tego po tobie O_o
każdemu może sie zdarzyć i rzecz normalna! A zachowanie tego gówniarza jest nienormalne jak pewnie cały on!!
To że ktoś wypił to to znaczy że z tą osobą może robić co cche?
sory ale jak tak uważasz to dla mnie jesteś taki sam jak on!
a z takim wiadomo co ja bym zrobił....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum