Sexwony opalony dobrze zbudowany inteligęntny czuły bogaty z samochodem, musi Cię kochac dbac o Ciebie i lubić Twoją mame? NIe może klnąc, spotykać się z kolegami, nie moze mieć przyjaciol, nie moze pisac esów z innymi. W komórce ma tylko Twoj numer wpisany 30 razy gdyby jeden sie skasował. Umie gotować sprzątać, nie bałagani i najlepiej zeby wszystkie kolezanki się za nim oglądały, probojąc podnieśc z ziemi szczęke? Czy to czasem nie jest tak? hy?
Kurde... Mój facet kompletnie nie pasuje do tego opisu! Ani nie opalony, chudziutki, bez kasy, auta (nawet prawka nie ma:P) i na dodatek spotyka się z kolegami, ma przyjaciół i pisze esy kiedy jesteśmy razem! Trochę bałagani, nie gotuje i nie podoba się moim koleżankom tak jak mi:P
13, 14-latki niestety myślą schematami i czekają wiecznie na swojego rycerza na białym koniu... A ja wolę mieć faceta, który jest nietypowy
efende0 napisał/a:
Sexwony opalony dobrze zbudowany inteligęntny czuły bogaty z samochodem, musi Cię kochac dbac o Ciebie i lubić Twoją mame? NIe może klnąc, spotykać się z kolegami, nie moze mieć przyjaciol, nie moze pisac esów z innymi. W komórce ma tylko Twoj numer wpisany 30 razy gdyby jeden sie skasował. Umie gotować sprzątać, nie bałagani i najlepiej zeby wszystkie kolezanki się za nim oglądały, probojąc podnieśc z ziemi szczęke? Czy to czasem nie jest tak? hy?
Kurde... Mój facet kompletnie nie pasuje do tego opisu!
mój też!! najbardziej mnie śmiesz to "nie bałagani"! matko jak do mojego dziś niespodziewanie przyszłam to mu się skarpetki po pokoju walały- typowy facet
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Ostatnio zmieniony przez caessa 23-06-2006, 20:55, w całości zmieniany 1 raz
no ja myślę, ze wygląd nie jest ważny jeśli się mocno Kocha ale taki przesadzony wizerunek drugiej osoby jaki pokazała efende0 to chyba za wielkie oczekiwania zresztą jeśli ktoś patrzy na sam wygląd to znaczy że szuka flirtu a nie miłości na zawsze chyba że potrzebuje tylko księcia z bajki
fakt, że w pewnym sensie jest ważne jak ktoś wygląda bo nikt nie chce aby chłopak/dziewczyna pił/a pod sklepem z menelami czy brał/a narkotyki i chodził/a w brudnych podartych szmatach ale to chyba skrajności
w końcu z wiekiem wygląd przemija a zostaje to co człowiek ma w środku
Nie można tego tak dzielić:czy wygląd czy charakter. Noramlne jest,że najpierw chłopcy(jak dziewczyny zresztą też) patrzą na wygląd.Zawsze tak było.Liczy się pierwsze wrażenie.Bo jak mamy inaczej stwierdzić,że ktoś nam się podoba,skoro go np.nie znamy.Oczywiście oceniamy go wizualnie,dopiero po rozmowie poznajemy jego osobowość czy charakter.
_________________ Taki przewrotny i ambiwalentny Ikar.
Imię: Aneta
Wysłany: 11-08-2007, 21:27
Na pewno większe znaczenie ma charakter.. ale potwierdzam twoje zdanie Kamiluska, ze najpierw patrzy się na człowieka zawnętrznie. Myślę, ze wygląd też odgrywa niemała role.. bo wtedy też człowiek jest inny. Bardziej smiały, pewny siebie.. chociaż jak za bardzo to wydje się zarozumiały ;P
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
Imię: Anna
Wysłany: 12-08-2007, 21:27
Tak tak, a jak wygląd zachwyci, to się od razu dopisuje też piękny charakter, a z czasem można się zawieść
Nie wiem skąd ja takie rzeczy wiem, bo w sumie nigdy tak nie miałam
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum