Imię: Anna
Wysłany: 17-08-2008, 19:52 wydzielony z "emo"
Gabi napisał/a:
Nie wiem w ogóle skąd ta cała afera wokół emo.
No ale cóż, punki też wyzywane były kiedyś od brudasów a metale od śmierdzieli.
Od zawsze istniały tru punki, i punki udawane.
Nie wiem jak metale, ale punki przynajmniej mają/miały jakąś ideologię.
poza RAC to chyba black metal jest najściślej związany z ideologią. Koniec.
jestes rozbrajajaca. poziom argumentacji jasia z przedszkola
Jaś: Psze pana prze pana, pan sie myli, to ja mam rację.
Ja: Tak Jasiu? Wytłumacz mi dlaczego masz racje.
Jaś: Bo mam. Kropka.
nie masz argumentów i myślisz ze twoje "kropka" mnie powstrzyma przed dalszym psuciem twego samopoczucia? Dawaj jakies argumenty, coś na czego podstwie mogę przyznac tobie rację, bo twoje "bo tak" jest dla mnie niczym i tylko potwierdza ze to ja mam rację
skoro juz weszłas na black metal to prosze bardzo: Jaką ideologię maja black-metalowcy ?
labanda napisał/a:
zaskocze cię tym, że chyba ci się coś ze skinami jednak pomieszało, a woodstock, to tak punkowa impreza, że niech cię drzwi ścisną.
LUL!
Byłaś tam kiedykolwiek? A moze koncert "Die Toten Hosen", "Farben Lehre" czy KSU jest za mało punkowy? a moze to własnie dla nich przyjechali skini?
Próbujesz mi powiedziec ze Woodstock jest mniej punkowy niz hardrockowy/rockowy/raegge'owy/crossoverowy/hardcore'owy? Wez się lepiej... zastanów co piszesz zanim to przeniesiesz na klawiaturę
Drzwi mnie nie ścisną, jestem na to za twardy
Tak sie składa ze miałem namioty zarówno obok nazistów jak i punków. Róznią się jedynie poziomem agresora.
Ależ ja się z tobą w żadne dyskusję wdawać nie zamierzałam. Wiem, że racji nie masz i wiem dlaczego, a wyprowadzanie cię z tej niewiedzy jest bezcelowe dla mnie. To, co napisałam to nie były żadne argumenty i nie wiem z jakiego powodu to tak potraktowałeś. Daruj sobie te pseudo inteligentne pieprzenie, bo niedobrze się robi. I jeśli wydaje ci sie, że jesteś w stanie zepsuć mi humor, to po raz kolejny jesteś w błędzie. Masz mocno przerośnięte ego.
Ostatnio zmieniony przez jakkolwiek 25-08-2008, 14:16, w całości zmieniany 2 razy
z niewiedzy mnie nie wyprowadzisz bo najpierw musiałbym w ten stan niewiedzy wejść
potraktowałem to jako argumenty, bo to argumentow sie uzywa w dyskusji. nie podejrzewałem ze posiadasz wiedze objawioną i zamierzasz mi robić wykład ...
jakkolwiek napisał/a:
Daruj sobie te pseudo inteligentne pieprzenie, bo niedobrze się robi.
Tobie to sie niedobrze robi bo nie potrafisz przyznac ze w metalu ideologii nie ma. ale rozumiem to, trudno przyznać, ze jest się w subkulturze bez ideologii.
Ja nie pieprze pseudo inteligentnie, taki poziom rozmowy mam na codzien w warzywniaku jak kupuję marchewki.
jakkolwiek napisał/a:
I jeśli wydaje ci sie, że jesteś w stanie zepsuć mi humor, to po raz kolejny jesteś w błędzie. Masz mocno przerośnięte ego.
ale ja juz popsułem Tobie humor zaczynasz byc zdenerwowana, co odbija się w twoim stylu pisania.
Moje ego jest odpowiednich rozmiarów
Emo też nie maja ideologii a się tak ie spinają jak ty
Wysłany: 25-08-2008, 15:23
Ein i Ula, przywołuje was do porządku.
Proszę o zaprzestanie tego gorszącego Ot, którego poziom ponadto oka nie cieszy.
Proszę o pisanie na temat.
Proszę o wybaczenie.
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Tobie to sie niedobrze robi bo nie potrafisz przyznac ze w metalu ideologii nie ma. ale rozumiem to, trudno przyznać, ze jest się w subkulturze bez ideologii.
Tak, strasznie mi niedobrze, bo nie potrafie przyznać czegoś, z czym sie nie zgadzam. To, że o czymś nie wiesz, nie oznacza, ze to nie istnieje. Polecam google, jesli ten temat az tak cie interesuje.
I nie należę do żadnej subkultury, chłopcze.
Emżejku, nie podoba mi się subkultura emo, ze względu na ich wpływ na rozmnażanie żab w powiecie łomżyńskim :*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum