Jak byłem młodszy ( 3 klasa podstaówki ) to moje co drugie słowo było przekleństwem , nie wiem czemu tak sie zachowywałem.Teraz się wstydzę samego siebie , nie klnę na codzień prawie w ogóle.
Jak miałam jakieś 5-6 lat, ksiądz przyszedł na kolędę ii.. ii.. wyzwałam go od najgorszych. xP Mama do tej pory mi to wypomina xD Podobnie było z panią doktor, która została wezwana do domu, ponieważ byłam bardzo chora xD Niach niach. Niegrzeczna byłam xP
Ja jak miałam 5 lat to nikt nie chciał ze mną nigdzie chodzić, bo każdy się bał, że zacznę przeklinać a robiłam to dosc czesto;d
_________________ Więc lepiej mnie zabij
Wyrzuć z pamięci
Lepiej odejdź, pozwól mi odejść
Lepiej zapomnij
Pozwól zapomnieć
Lepiej daj mi następną szansę
Dj-Rede$, wiesz, szkoda mi ciebie że taki jesteś tzn za te odzywki i za "szpanowanie" wg ciebie tekstami "gdy 13 latka ciągnęła mi druta". naprawde. pewnie masz takich kumpli a jak wiadomo "z kim sie zadajesz takim się stajesz"
P.S - nie pisz tyle bo ci się łącze przegrzeje - żarcik.
_________________ Lilka jest bogiem, Citroën nałogiem.
"Ten kto wymyślił piwo był mędrcem" - Platon
"Zagubiłem się w Lilly Town" - pavlitto
Nie no , to ja w wieku 5u lat nie znałem jeszcze żadnych przekleństw , więc wtedy nie klnąłem , w trzeciej klasie się zaczęło , dopiero w piątej troche ucichło i trwa do teraz.Nie uważam przeklinania za rzecz , którą można zaszczapnować , wręcz przeciwnie.
juz wyrazalem swa opinie w tym temacie ale mam zamiar ją zmienic
ostatnio zauwazylem gruupe mlodych ludzi 13-16 lat ktorzy zaczeli wyzywac wszystkich prezechodniow wtedy zrobilo mi sie glupio chociaz wczesniej postepowalem w PODOBNY sposób wiec zamierzam zmienic sowją opinie
wulgarnosc wsrod najmlodszych jest okropna ja NIE BEDE JEJ JUZ ROZPROWADZAL
Imię: P jak Poison
Wysłany: 05-07-2006, 17:16
Ja taki młody az nie jestem, ale czasami przeklinam, ale nigdy w obecnosci dziewczyn, szczególnie przy mojej miłości
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum