_________________ ,,Bądźcie szalonymi ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennymi, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi."
mono [Usunięty]
Wysłany: 14-05-2005, 14:24 ganja
ganja jest spok. Lubie palić. Polecam ale nie namawiam. pis
Didek [Usunięty]
Wysłany: 14-05-2005, 17:14 Re: ganja
mono napisał/a:
ganja jest spok. Lubie palić. Polecam ale nie namawiam. pis
Przynajmniej nie jestes kolejnym oszolomem, ktory kazdego namawia do palenia tego shitu. A ze palisz, to juz nie moja sprawa.
i gowno mnie obchodzi gdzie i jak jarasz to gowno. EOT.
i...? To temat o trawie więc pisze jak ja to pale.
Zioła to najstarsze 'narkotyki' obok grzygów. Indjanie to jarali, zeby nawiązywac kontakty z duchami...lol. W buddyzmie zioła to nieodłączny element swego rodzaju ich katharsis.
Cytat:
EOT
ode mnie tez...i tak nie masz pojęcia o tym 'gównie' O_o skoro twierdzisz, ze jaranie zioła/blantów/skrętów to działka 'ziomów'
osobiście uważam, ze wszystko dla ludzi, byle w umiarze. 8)
sama lubie sobie czasem "popalić", rzeczywiście nawet nie tyle dla rozluźnienia, ale dla swoistych nadzmysłowych wrażeń, jakich podczas jarania można niewątpliwie doświadczyć.:651:
ja osobiscie jeszce trawy nie palilam ale mam taki zamiar z ciekawosci jak to jest mysle ze sie nie uzaleznie zreszta to chyba nic zlego raz na jakis czas sopie podpalic az tak szkodliwe to chyba nie jest pozatym dzuo slyszlam o odlotach i zwidach:D wiec musze sprobowac:D
Pozdrawiam Solid. i wszystkich którzy zgadzają się ze mną a tym po drugiej stronie-mogę powiedzieć jedno-konopia to coś naturalnego z zastosowaniem w całej naszej historii i medycynie.
haaaaa:)wreszCie znalazłem jakis fajny temat!!!To ja wam powiem nie czytajcie o marichuanie tylko ja palcie.Na co mi historia mrychy.Dobra nie jest zła i nic po niej sie nie dzieję.Jak wam lipty towar dali to trudno bżuchy bolą.A ja sobie dzisiaj z kumplem poszliśmy na browarka do pabiku, wypiliśmy piwko opaliliśmy lufkę i było cool.I po co to całe pieprzenie, że thc ZŁE dzieci nie palcie.NIC WIECEJ ZADNEGO GÓWNA ALE THC KAŻDY CHCE:)A zresztą co wam będę tłumaczył i tak to nic nie zmieni:)Pozdrówki!!!!!
_________________ Dlaczego niektórych podpisy tyczą się do mnie???Przeciesz jestem zwykłym szarym człowieczkiem:)
Ja jestem przeciwko legalizjacji...nasze społeczeństwo nie jest uświadomione do końca...no dobra ludzie tak naprawde nie wierzą i nie chcą wierzyć w to jakie są konsekwencje brania narkotyków dlatego legalizacja byłaby zbyt niebezpieczna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum