Wysłany: 01-09-2007, 14:13
Niech graja, do konca życia i jeden dzien dluzej, odgrzewane kotlety mi nie smakują- popatrz np na "sukcesy" ostatnich płyt The Rolling Stones czy Deep Purple.
co do Dody, to jej nie skreślam całkowicie. czasami jej się udaje znośnie zaśpiewać.
Doda marnuje głos na głupie pioseneczki. O zachowaniu nie wspomnę.
Słyszałam jej wersję "o mnie się nie martw" zaśpiewaną z Kasią Sobczyk- osobiście mi się bardzo podobało.
http://youtube.com/watch?v=gAzZU9k0eOQ
Oczywiscie zgodze sie z nirvankaforever, doda i jej kariera,opiera sie glownie na skandalach tzw EVENTACH,wulgarnym jezyku,robieniu z siebie niewiadomo kogo,wywyzszaniu sie,ponizaniu innych.To jest zwykla idiotka ktora wyrwala sie z malego swiatka i za wszelka cene chce byc POPULARNA.Jest beznadziejna. Ale glos i piosenki ma fajne.
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Wysłany: 26-11-2007, 19:52
Robbiego nie należy brać na poważnie.
Jedna płyta mu się świetnie udała- Swing when you're winning.
Marnuje się facet, śpiewając jakieś kichy i próbując zawojować Stany- co mu się od lat nie udaje bo jest zbyt ironiczny i wszyscy w większości wypowiedzi biorą go na poważnie.
[ Dodano: 26-11-2007, 19:54 ]
PS denerwują mnie wszyscy, którzy próbują udawać Rojka (och, ach, jacy jesteśmy alternatywni bo nosimy rurki i mamy włosy a' la emo) albo Niemena.
Ale im nie wychodzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum