Wys³any: 18-07-2007, 13:47 Wojsko zabra³o mi ch³opaka!
Mam ch³opaka w wojsu...i napewno jestem jedna z wielu dziewczyn, które sa w tej samej sytuacji ...Têsknie za nim bardzp...co prawda jeszcze tylko 3 miesi±ce ..ale daje radê...Chêtnie porozmawiam i odpowiem na wszystkie pytania zwi±zane z tym tematem:)
Imiê: P jak Poison
Wys³any: 18-07-2007, 18:40
Monisia napisa³/a:
ak d³ugo ju¿ tam jest?
Na to pytanie to ja mogê Tobie odpowiedzieæ. Aktualnie ZSW trwa 9 m-c, a autorka napisa³a, ¿e jeszcze tylko 3 m-c, czyli siedzi ju¿ tam pó³ roku.
Ostatnio zmieniony przez Poison 18-07-2007, 18:42, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Ja te¿ mam ch³opaka w wojsku. Tylko, ¿e on jst tam dopiero dwa tygodnie wiêc czeka mnie jeszcze wiele miesiêcy czekania i strasznej têsknoty... Bardzo mi go brakuje...
_________________ Dziel±c siê my¶lami dzielimy sie swoj± osobowo¶ci±...
Czy czêsto go odwiedza³a¶ i jak d³ugo ju¿ tam jest?
jest tam juz 6 miesiêcy....wojsko trwa 9 miesiêcy...chociaz od niedawna bior± na 12 mies.....na samym pocz±tku nie widzia³am siê z nim miesi±c ±z do przysiêgi...ciê¿ko by³o...a teraz przenie¶li go do jednostki, która le¿y jakie¶ 45km od mojej miejscowo¶ci i widujemy sie co tydz. lub co dwa
Butterfly:) napisa³/a:
Bardzo mi go brakuje...
W³asnie to jest to, ¿e siê têskni i brakuje bardzo tej drugiej po³ówki Ale to jest próba, która wam poka¿e jak bardzo siê kochacie ) Mówi siê, ¿e dziewczyna powinna byæ wierna...a to dzia³± w obie strony...bedzie dostawa³ PJ (przepustki jednorazowe) na miasto i zazwyczaj wieczorem....Ja niegdzie bez nie go siê nie ruszam...jedynie z kole¿ankami czasami na miasto.....wiem , ¿e gdybym chcia³a pojechac na dyskotekê to by mnie pu¶ci³...ale postawi³am siê w jego sytuacji i pomysla³am sobie, ¿e gdybym ja by³a na jego miejscu to nie chcia³abym ¿eby jecha³ gdziekolwiek beze mnie...Napewno dacie rade je¶li tylko tego bêdziecie chcieli...trzymaj siê ciep³o i wierze, ¿e dacie rade:)
moj chlopak jest juz 9 i pól miesi±ca w woju i zosta³o mu jeszcze 2 i troche bo jest w prewencji czyli musi tam siedziec rok ,jeste¶my 400 kilosów od siebie ale da sie przetrwac tylko to musi byc prawdziwa milo¶æ,bo czasami trzeba czekac wiêcej ni¿ tydzien
[ Dodano: 19-07-2007, 19:35 ]
a co do odwiedzania to ani razu bo chyba bez sensu by by³o jak bym jecha³a 400 km ¿eby posiedziec z ch³opakiem jakie¶ 2 godz i to nie w samotno¶ci
Na szczê¶cie mi zosta³o tylko 3 miesi±ce...odliczam ka¿dy dzieñ mojego chlopaka pocz±tkowo wywie¼li na szkó³ke oddalona o ok. 450 km i musia³am tam jechaæ na przysiege tak daleko..masakra..ale wiadomo ...by³am
No tak...musi to byæ prawdziwa mi³o¶æ...inaczej nie da rady...
kleopatra2 napisa³/a:
9 i pól miesi±ca
....i to jest kolejny przyk³ad na to, ¿e mi³o¶æ istnieje
kleopatra2 napisa³/a:
400 km ¿eby posiedziec z ch³opakiem
..To jak czêsto i na jak d³ugo dostaje przepustki?
Imiê: Wooof
Wiek: 20 Do³±czy³: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Sk±d: z okolicy
Wys³any: 26-07-2007, 11:22
ja tez sie wybieram na studia by mnie ten temat nie interesowal
_________________ Witam w rzeczywisto¶ci...
KOCHAM OLEÑKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
to prawdopodobnie 3letnia nauka nic nie da...chyba , ¿e bêdzie siê kszta³ci³ dalej.....tam gdzie jest moj ch³opak to jest koles co ma 28 lat.... chyba, ¿e co¶ siê zmieni za te 3 lata a to to napewno
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum