moi koledzy się dziwią jak wale kielony bez popity i się nie krzywie a jak oni walą to uuu
najleprzy jest maximus
pije tylko na imprezach a tak bez żadnej okazji to pijam tylko stronga
Jesteś boski bo bez popity pijesz uuuu /krys
_________________ FORZA ROSSO-NERI
TYLKO CZARNE KOSZULE
Krys, zauwazylam, ze dosc czesto wklejasz swoje wypowiedz do postow innych - nie mozesz po prostu napisac swojego komenta nizej?
z goryprzepraszam za ot, ale chcialm sie tylko dowiedziec - zreszta juz go koncze
Pisze pod postami innych żeby nie robic OT pisząc normalny post bo potem do niego by każdy coś napisał i wyszłoby co by wyszło a tak jest w miare spokój ;] /krys
_________________ Go Leafs Go !!!
Didek [Usunięty]
Wysłany: 21-10-2005, 13:01
diablo napisał/a:
moi koledzy się dziwią jak wale kielony bez popity i się nie krzywie a jak oni walą to uuu
I czym ty się chwalisz? W moim towarzystwie skrzywic sie można dopiero przy siedemdziesięcioprocentowym roztworze. Zwykle jednak takich nie pijamy, tylko jak jakiś konkurs ogłoszą...
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
co do wódki to mialam złe wspomnienia z sylwestra,troche przecholwalam i nie potrzebnie pomieszałam ale teraz jak bylam na 18-stce to tylko pilam wódke i czulam sie bardzo dobrze
_________________ Nie bierz życia zbyt poważnie i tak nie wyjdziesz z niego z życiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum