Więc pytanie brzmi czy macie jakieś sposoby na wypadające włosy i czy przywiązujecie uwagę do tego czy ktoś ma ładne i zadbane włosy??
prostujesz włosy? jeśli tak to na jakis 1-2 musisz przestac bo to osłabia włosy
na pewno kmputer też źle działa na włosy, wiec ogranicz czas pracy przy komputerze
w aptece zpytaj o tabletki na wzmocnienie włosów i o pokrzywę w tabletkach. Dobrze byłoby też gdybyś kupila sobie pokrzywę i zaparzyła ją i moczyła w niej włosy lub płukała jes codziennie
Mam podobny problem do Twojego. O 1,5 miesiąca zażywam tabletki, płukam włosy w pkrzywie i nie prostuję, ograniczam czas przy komputerze.
_________________ Jeszcze raz zabierz mnie do pierwszej łzy...
Może idź to apteki, żeby doradzili Ci, co możesz z tym zrobic. Ja brałam "Merz special" (niewiem, czy dobrze napisałam), efekt taki sobie. Ale może doradzą Ci coś innego.
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum