Oczywi¶cie. Gdy je zapuszcza³em by³em samotny i nie mia³em z kim gadaæ to se zapu¶ci³em w³osy, a¿eby mieæ przyjaciela. Niestety nie chc± ze mn± gadaæ. Do tej pory nie mogê znale¼æ bratniej duszy.
a iæ. Mi siê nie podobaj± wlosy a'la emo.
Albo d³ugie- za ramiona, albo bardzo krótkie. o.
Najbardziej podniecaj± mnie takie do pasa.
w³osy a'la emo dla mnie w³osy a'la Iron Maiden s± ma³o trafione i trochê sprzed epoki (mia³em kitkê nieco za ramiona ale szybko obci±³em... )
caessa napisa³/a:
4 mm. je¶li ma siê ³adny kszta³t g³owy i jest siê facetem. chocia¿ ost widzia³am dziewczynê w takich w³osach i fajnie wygl±da³a.
je¶li dziewczynie pasuj± krótkie w³osy (³adna twarz niezbêdna ) to krêci mnie to cholernie mam jedn± kole¿ankê - normalnie Natalie Portman
foidek napisa³/a:
Oczywi¶cie. Gdy je zapuszcza³em by³em samotny i nie mia³em z kim gadaæ to se zapu¶ci³em w³osy, a¿eby mieæ przyjaciela. Niestety nie chc± ze mn± gadaæ. Do tej pory nie mogê znale¼æ bratniej duszy.
Dzisiaj widzia³am dziewczyne która mia³a tak kruciutko sciête w³osy i cholernie jej to pasowa³o, dodawao jej po w brew pozorom takiego dziewczêcego wdziêku.
A ja wczoraj widzia³am dziewczynê z w¶ciekle ró¿owymi w³osami na g³owie. Normalnie tym kolorem pobi³a Micha³a Wi¶niewskiego. Zastanawiam siê dlaczego ludzie farbuj± siê a takie nieludzkie kolory.
No chyba, ¿e im siê to po prostu podoba.
_________________ ¯ycie to 10% tego, co nam siê przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podej¶cie jest wszystkim. Nie ma innego wyj¶cia. Koniecznie musisz siê dobrze bawiæ.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum