No na szczê¶cie ju¿ nie chodzê z moim by³ym.¯e peda³em by³ to z innego powodu;),
Przyznam,¿e czasem przesadza³ z tym ¿elem i podejrzewam,¿e mu du¿o czasu zajmowa³o uk³adanie fryzurki.Ale i tak nie zmienia to faktu,¿e charakter mia³ chyba jeden z najgorszych,bo np. nie zgadzam siê,¿e ch³opcy z d³ugimi w³osami bawi± siê w dziewczynki i nie mam zamiaru tolerowac g³upich komentarzy jak ju¿ siê taki pojawi,ale ¿eby nazywa takich brudy to ju¿ masakra...
Co do mojej opini na temat d³ugo¶ci w³osów u ch³opców to wolê jak maj± krótkie i wszystko mi jedno czy ¿eluj±(byleby to nie by³o pó³ zawarto¶ci na g³owie) czy nie byleby im tak pasowa³o.
Wys³any: 31-10-2005, 16:36
misia17 napisa³/a:
Co do mojej opini na temat d³ugo¶ci w³osów u ch³opców to wolê jak maj± krótkie i wszystko mi jedno czy ¿eluj±(byleby to nie by³o pó³ zawarto¶ci na g³owie) czy nie byleby im tak pasowa³o.
Ee, ja ma takiego zioma co mu gel z w³osów skapuje prawie. "Danzel" na niego mówi± :D I wygl±da bardzo 'fe'.
_________________ Shes a Maneater
Wish you never ever met her at all.
Imiê: Arturek ~~
Wiek: 20 Do³±czy³: 27 Lip 2005 Posty: 6676 Sk±d: z miasta
Wys³any: 01-11-2005, 18:57
¯elowym pedziom mówimy zdecydowanie NIE!
Z wlosami mam problem, do dzi¶ nie wiem czy mieæ krótkie czy dluzsze, chodz ostatnio wole mieæ krótsze. Ale nigdy nie bede wygladac jak wygolony kibol O_o. Poza tym brodê zapuszczam (o w±sach nie mówi±c ), latwiej zgoliæ, ni¿ wyhodowaæ
_________________ „Jam czê¶ci± tej si³y, która wiecznie z³a pragn±c, wiecznie czyni dobro.”
"Na wiêksz± chwa³ê Bo¿±." Ad maiorem Dei gloriam.
Niektórzy jak nie u¿yj± du¿o ¿elu.. to fajnie wygl±daj±... (:
Popiel napisa³/a:
Z wlosami mam problem, do dzi¶ nie wiem czy mieæ krótkie czy dluzsze, chodz ostatnio wole mieæ krótsze. Ale nigdy nie bede wygladac jak wygolony kibol O_o. Poza tym brodê zapuszczam (o w±sach nie mówi±c n), latwiej zgoliæ, ni¿ wyhodowaæ n
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum