Wysłany: 13-05-2007, 10:46
Lubię chodzić do fryzjera. Poprawia mi to humor. Bo moja fryzjerka już wie jak mnie obciąć Do obcej bym nie poszła, bo bym się bała, że mnie zepsuje
[ Dodano: 13-05-2007, 10:46 ]
Lubię chodzić do fryzjera. Poprawia mi to humor. Bo moja fryzjerka już wie jak mnie obciąć To obcej bym nie poszła, bo bym się bała, że mnie zepsuje
_________________ nie żyję wczorajszym dniem.
nie oddycham wczorajszym powietrzem.
Jak byłam mała nienawidziłam chodzić do fryzjera bo chciałam mieć długie włosy a tata zawsze kazłam fryzjerce ścinać krótko... Ale teraz lubie coś zmienić od czasu do czasu
Lubię chodzić do fryzjera.
Nawet na podcięcie grzywki.
Chociaż nieraz wychodzę wkur.wiona od fryzjera, tzn. wychodziłam, bo albo uciął mi za dużo włosów,a mówiłam, że ma być tylko tyci tyci, albo mi je rozrzedził, bez mojej woli, ale lubię mieć dużo na głowie. Raz poszłam do takiej baby, co jej ręcę od ćmików zajeżdżały, ale to już dygresja i mówię do niej: pani chcę asymetryczną grzywkę. Gdy zobaczyłam efekt "asymetrycznej grzywki" się przeraziłam. Nie lubię jak fryzjerki mają skłonność do rozczesywania włosow na szczotkę, podkręcania ich szczotką. Lubię moje drutowate włosy i jak raz mi tak podkręciła, to czułam się jak idiot.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Nie lubię jak fryzjerki mają skłonność do rozczesywania włosow na szczotkę, podkręcania ich szczotką.
Tyż nienawidzę. Później się czeszę po swojemu na schodach
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
W dzień następujący po ostatnim egzaminie maturalnym zrobię sobie drejdy ^^
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum