buhehea. A z takim czymś w ogóle do fryzjera można iść?
Ja rzadko chodze do fryzjera, średnio raz na rok nadać jakiś kształt fryzurze a potem wiecznie zapuszczam, bo zawsze mnie za krótko obetną -.-
Chciałabym raz żeby ktoś ściął mnie tak jak chcę. Niestety mimo rysowania fryzur, przynoszenia zdjęć, wyszukiwania fryzur które są odpowiednie dla moich włosów, zawsze wyjdę niezadowolona
Imię: Ola
Wysłany: 11-05-2007, 15:46
Nie lubię chodzić do fryzjera, jeżeli chcę żeby mnie uczesał na jakąs okazję bo nigdy nie zrobi takich loków jakie chcę, a co do obcinania, ostatnio byłam rok temu bo musiałam zapuścić bo obdzyngoliła mnie prawie na pieczarkę, myślałam że zabiję. wybieram się niedługo do fryzjera bo mam bardzo zniszczone włosy i chce na wakacje je troche podciąć ale muszę bardzo uważnie wyszukać dobrego fryzjera żeby nie spartolił sprawy. Także chodzenie do fryzjera to katorga
_________________ Dlaczego kochają nas Ci, których my nie kochamy. Dlaczego kochamy tych, którym nasza miłość jest niepotrzebna.
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2017 Skąd: z okolicy
Wysłany: 11-05-2007, 15:46
ja cidze raczej zprzyjemnoscia, nie jest to jakies uciazliwe. mam stala fryzjerke.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 11-05-2007, 20:48
Nawet mogę powiedziec że lubie, ale nie lubie jak już od niego wyjdę i zobacze co mam na głowie. Ostatnio pierwszy raz byłam zadowolona z efektu i pierwszy raz poszłam do nowego fryzjera - faceta, bo każda kobieta ścieła mnie nie tak jak chciałam, przeważnie za krótko i nie tak jak chce.
Nie lubię chodzić do fryzjera,boję się bardziej niż dentysty. Zawsze obetnie mi za krótko albo wytnie połowę włosów, że nie ma nawet z czego kucyka zrobić.
Imię: Wszemiła
Wiek: 19 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3173 Skąd: że znowu?
Wysłany: 12-05-2007, 10:53
Nie lubie chodzic do fryzjera,bo zawsze sie boje ze za krótko mnie obetnie.jednak teraz zapisałam się po maturach do dobrego fryzjera z koleżanką i wyjątkowo nie moge sie doczekac bo potrzebuje zmiany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum