Imię: Johann Gottlieb Goldberg
Wysłany: 06-08-2007, 23:56
Mam chyba małe A.
Nie przeszkadza mi to.
Dobrze się z tym czuję.
Jak ktoś będzie mnie kochał to nie będzie się mi patrzał w cycki.
Dobrze, że w ogóle coś mam, mogło byc przecież gorzej.
Nie wiem po co sobie robic kompleksy, cycki nie są pepkiem świata.
Co do pytania wydaje mi się, że rosną przez ok. 3,4 lata, nie ejstem jednak pewna.
Mam chyba małe A.
Nie przeszkadza mi to.
Dobrze się z tym czuję.
Jak ktoś będzie mnie kochał to nie będzie się mi patrzał w cycki.
no tak jak bedzie kochał to cycki beda bez znaczenia ale ja ogólnie zazdrosz etakim co moga sobie nosić takie fajne bluzki a ja w nich jak ciele wyglądam:P
_________________ Więc może mam Ci za rapować żebyś kochał mnie ponad to?
Nie będę miłością Twojego życia,choćbym zdołała podpalić oceany.
Ja mam takie B, które już się wydawało, że będzie C, ale przestało rosnąć i dobrze, C już ciut za duże. Tak mi odpowiada No ale gdyby w ogóle to było takie istotne... A wcale nie jest
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Ostatnio zmieniony przez harlequin 07-08-2007, 00:05, w całości zmieniany 1 raz
ja z kolei mam takie pytanie. ostatnio koleżanka mi powiedziała, że jej babcia twierdzi, że mleko jest dobre na piersi. Ujędrnia czy cuś xD czy to prawda? ; p
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
ja z kolei mam takie pytanie. ostatnio koleżanka mi powiedziała, że jej babcia twierdzi, że mleko jest dobre na piersi. Ujędrnia czy cuś xD czy to prawda? ; p
Sądzę, że to bzdura, ale pewna nie jestem.
_________________ Król bezgranicznie kochał swą małżonkę, królową, a ona całym sercem kochała jego. Coś takiego musiało skończyć się nieszczęściem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum