Imię: Kasia
Wysłany: 27-10-2005, 19:06 Wasze ulubione zespoły i wokaliści,wokalistki(nietypowe) :D!
Ja na przykład z takich nietypowych i nie za bardzo znanych zespołów lubie Garbage-czy ktoś zna?Ich piosenka "Sex is not the enemy" jest fenomenalna-wystarczy,że raz usłyszłam i sie w niej zakochałam:D.Uwielbiam również Missy Elliot -uważam ,że pisze świetne teksty i każda jej piosenka jest strzałem w dziesiątke np."Work it","Lose Control".
Imię: Telewizor
Wysłany: 27-10-2005, 20:33 Re: Wasze ulubione zespoły i wokaliści,wokalistki(nietypowe)
!!Catrina!! napisał/a:
Ja na przykład z takich nietypowych i nie za bardzo znanych zespołów lubie Garbage-czy ktoś zna?Ich piosenka "Sex is not the enemy" jest fenomenalna-wystarczy,że raz usłyszłam i sie w niej zakochałam:D.Uwielbiam również Missy Elliot -uważam ,że pisze świetne teksty i każda jej piosenka jest strzałem w dziesiątke np."Work it","Lose Control".
Garbage znam i Missy Elliot też, ale nie słucham ani tego, ani tego. Z resztą jest już kilka tematów z cylku "ulubiony zespół/artysta ble ble ble". W ogóle nie wiem o co chodzi z tym "nietypowy" nietypowy to był Jimi Hendrix, nietypowy jest David Bowie jeśli już o to ci chodzi.
Wysłany: 27-10-2005, 20:38
No nie powiesz ,że Garbage cały czas puszczają w Mtv,na Vivie i wogule w raidach.Cały czas puszczają jakies Britney Spears.itp........:/A mi chodiz o tkaie zespoły lub wokalistów ,którzy odbiegają od reszty!!!!!:)
Wysłany: 27-10-2005, 20:47
!!Catrina!! napisał/a:
No nie powiesz ,że Garbage cały czas puszczają w Mtv,na Vivie i wogule w raidach.Cały czas puszczają jakies Britney Spears.itp........:/A mi chodiz o tkaie zespoły lub wokalistów ,którzy odbiegają od reszty!!!!!:)
Missy Elliot bardzo często leci w mtv, tyle że nie świadczy o "nietypowości" ilość emitowanych klipów na vivie czy mtv. Chcesz nietypowego grania to posłuchaj Tool, i tych panów wyżej. Chociaż patrząc na to jak ty na to patrzysz, to ja w ogóle słucham nietypowej muzyki, bo 90% płyt których słucham nie puszczają na mtv czy vivie, chyba że raz na pół roku.
Wysłany: 27-10-2005, 20:55
moze zly przyklad podalam ,ale np.Nora Jones jest nietypowa Bjork eż.Chodzi mi oto ,że taka Britey Spears.Mandaryna itd.to jakieś słodkie blondyny ,któe robia sterotypowa muzyke.
Garbage,Nirvana,TheOffspring,Green Day,Bjork dla mnie to góru znaja sie na tym co robią i tyle.
Chcesz nietypowego grania to posłuchaj Tool, i tych panów wyżej. Chociaż patrząc na to jak ty na to patrzysz, to ja w ogóle słucham nietypowej muzyki, bo 90% płyt których słucham nie puszczają na mtv czy vivie, chyba że raz na pół roku.
Hendrix też by leciał w MTV na okrągło... Problem w tym, że gdy tworzył media nie były tak rozwinięte jak dziś i MTV nie istniało... Cóż a dziś w MTV pokazują Hendrixa i całą resztę klasyków sporadycznie bo nie ma zbyt wielu odbiorców na taka muzykę.
_________________ JESTEM NA LECZENIU W OŚRODKU ODWYKOWYM MONAR-U NARECZKA!!!
Witajcie,
Najlepszym polskim wokalistą jest wokalista zespołu KAANARY z Łańcuta
czyli ja - http://smala.neostrada.pl
Posłuchajcie sobie utworów w dziale MUZA (5 kawałków na żółto)
Osoby zainteresowane zakupem płyty proszę o kontakt e-mailowy.
Wysłany: 28-10-2005, 16:31
JUDAS ISCARIOT napisał/a:
Hendrix też by leciał w MTV na okrągło... Problem w tym, że gdy tworzył media nie były tak rozwinięte jak dziś i MTV nie istniało... Cóż a dziś w MTV pokazują Hendrixa i całą resztę klasyków sporadycznie bo nie ma zbyt wielu odbiorców na taka muzykę.
Nie wątpie, ale przecież nikt na świecie nie może powiedzieć że można skopiować Hendrixa, to był najlepszy wioślarz, był jest i będzie.
Garbage- znam pare piosenek, ale tylko jedna mi się podoba, puszczją ją często- ale tlyko w telewizji toruńskiej :D
Bjork- lubiem :D nawet bardzo.. lubiem jej głos :D
Wysłany: 29-10-2005, 14:54
Ja lubie jeszce J.Michelle Jarre-czy jakoś tak.W każdym bądz razie(po polsku czytając)Żara:).Uwazam ,że towrzy wspaniałą muzyke -taką inną-można się przy niej oderwać od rzeczywistości i powędrowac myślami kto wie gdzie:P.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum