Ostatnio spodobalo mi się (chyba) mało znane "Theatre Of Tragedy" Oraz "Enigma"
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
Znak zodiaku:
xxxxx22 [Usunięty]
Wysłany: 31-03-2006, 17:08
A ktoś słyszał kawałki Pendulum ?
Na przykład ( z najpopularniejszych ): Tarantula, Fasten your seatbelts, Hold your colours, Another Planet ?
Dla mnie to jeden z najlepszych, drum'n'bassowych zespołów na scenie UK i wogóle.
mało znane ? ja bym powiedziałz e wlasnie bardzo znane
rowniez mi sie podoba ich muzyka iu te specyficzne organiki .. chcaiz wiksze uznanie wzbudzaje we mnie te pierwsze płyty bardziej gotyckie ...
Zależy w jakim środowisku... Większośc moich znajomych nie trawi takiego gatunku muzyki (gotyk z elementami metalu i elektorniką(płytka "Assembly" to nawet metalo-gotyko-techno ale podoba mi się - rytmiczne, ładny wokal itd.))
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
Ostatnio zmieniony przez Alearan 01-04-2006, 18:44, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 17-05-2006, 20:19
A zna ktoś może Gotan Project? Genialny zespół argentyńsko-francuski, łączący współczesność z klasycznym tangiem i tradycyjnymi instrumentami, takimi jak np akordeon, który teraz rzadko można usłyszeć we współczesnej muzyce- innej niż ludowa i francuska?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum