Imię: Tomek
Wysłany: 20-03-2006, 22:06
Jak chcecie coś nietypowego to polecam kapelę Kombajn Do Zbierania Kur Po Wioskach, grają coś pomiędzu punk'iem a hard rock'iem. Mają bardzo dobre teksty i ciekawe riffy.
//BTW czy ktoś może mi wytłumaczyć co to do cholery ciężkiej jest Tokio Hotel??
Zaznaczam że telewizę to ja oglądam jak mecze piłki nożnej transmitują, i od czasu do czasu wiadomości...
Ostatnio zmieniony przez blastboy 20-03-2006, 22:32, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Tomek
Wysłany: 21-03-2006, 00:59
@Gabi
Cytat:
ma ktoś jakąkolwiek płytę Sweet Noise na mp3?
- wszystkie...
Cytat:
a co do BTW to google Twoim przyjacielem
ale google nie powie mi tyle co ludzie którzy to słyszeli...a nie chcę ściągać jak widzę topici w stylu "totalna beznadzieja" [pozatym mam neo a co za tym idzie cholerny limit]. Ale thx anyway
Jak chcecie coś nietypowego to polecam kapelę Kombajn Do Zbierania Kur Po Wioskach,
'Ósme piętro' wymiata xD
blastboy napisał/a:
BTW czy ktoś może mi wytłumaczyć co to do cholery ciężkiej jest Tokio Hotel??
Tokio Hotel (poprzednia nazwa zespołu to Devilish) - niemiecka młodzieżowa grupa muzyczna pochodząca z Magdeburga, grająca swoistą odmianę popu, podobną w charakterze do muzyki Linkin Park (popową wersję numetalu z domieszką rapcore). Pierwszy singel Durch den Monsun wydali w lipcu 2005 i od razu odnieśli znaczący sukces sprzedając duże ilości tego krążka. Drugim singlem jest Schrei, który powtórzył sukces pierwszego. Na początku roku 2006 grupa Tokio Hotel wyjechała na trasę koncertową po Niemczech, Austrii i Szwajcarii z polskim zespołem Blog 27.
6 listopada 2005 otrzymali dwie nagrody Comet Awards.
Skład zespołu
* Bill Kaulitz (ur. 1 września 1989) - wokalista
* Tom Kaulitz (ur. 1 września 1989) - gitarzysta
* Georg Moritz Hagen Listing (ur. 31 marca 1987) - gitara basowa
* Gustav Klaus Wolfgang Schäfer (ur. 8 września 1988) - perkusja
nietypowe zespoły prosze bardzo słyszał ktoś: Charon, Paradise Lost, The 69 Eyes, bo o Him, Bon Jovi, Metalice, Depeche Mode i Guns N`Roses a z polskich Wilki i Myslovitz to już chyba słyszeliście [/scroll]
_________________ Jeden raz przychodzimy na ten świat
Brian Molko, David Bowie, Freddy Mercury, Dave Gahan, Jonathan Davis, Katarzyna Nosowska...i to chyba wszyscy.
_________________ I'm coming up on infra-red
There is no running that can hide you
Cause I can see in the dark
I'm coming up on infra-red
Forget your running
I will find you
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum