zawsze mialam porzadek na pulpicie i zawsze bede miec,nieznosze balaganu,porozrzucanych ikon.Tapety mam naprawde bardzo rozne,co mi sie spodoba to,to sobie ustawiam,praktycznie co 2 dni tapete zmieniam
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Jeszcze tydzień temu miałam niezły bajzel, choć komputer mój własny to korzysta z niego od czasu do czasu brat i siostrzyczka. A oni to naprawdę nie są skorzy do porządku w domu a co dopiero na kompie, był taki bałagan z wszystkimi plikami, że dwa dni się męczyłam by to wszystko poukładać obecnie tylko 6 ikonek tych najważniejszych, a na tapecie zdjęcie mojej miłości zmieniane co jakiś czas
Bardzo mi sie podoba pulpit Eina świetna tapeta
ma lepszy porzadek,niż ja
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Taki porządek nie jest problemem, to kwestia systematyczności i organizacji, wszystko oprócz tych 4 ikon jest zbedne, i jesli znajdzie sie w trakcie dnia na pulpicie to na koniec dnia ląduje w odpowiednich folderach
potrzebne skróty wrzucone do paska szybkiego uruchamiania, menu start oczyszczone całkowicie z rzeczy do których mam skróty.
i tyle pottrzeba do utrzymania porzadku Nie moge sobie pozwolic na zasłanianie zacnej tapety
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum