Charming ... ja też chce poznać Twoje imię ... a co do tematu ... mnie zwą Kuczek ( troszkę od nazwiska) ale tak bardziej oficjalnie to jestem ... KucZcuK
( hehe raz jeden koleś w kafejce internetowej jak graliśmy w CS to nie mógł tego przeczytać ! - analfabeta jeden )
KoGI ani gruvby nie mowcie i , ani nie patrzcie mi w dane tylkoz gadujcie moje imie :D:D a ksywka od tego ze kiedys bobki zaczely na mnie tak mowic i zostalo
a co do tematu mnie zwą DjDuDi lub DuDi bo mam na nazwisko Dud*** i kiedys ktos mnie tak zawołał w klasie i tak sie zaczeło zawsze było Dudi (małe drugie "d") ale jak robiłem swoją pierwszą strone to moj kolega mi zrobił Logo i napisał w nim DuDi no i jak zostałem Djem w radiu internetowym to mi sie spodobało bo fajnie to wygląda DjDuDi
a co do tematu mnie zwą DjDuDi lub DuDi bo mam na nazwisko Dud*** i kiedys ktos mnie tak zawołał w klasie i tak sie zaczeło zawsze było Dudi (małe drugie "d") ale jak robiłem swoją pierwszą strone to moj kolega mi zrobił Logo i napisał w nim DuDi no i jak zostałem Djem w radiu internetowym to mi sie spodobało bo fajnie to wygląda DjDuDi
O, jeszcze tu nie byłem? CZemu??
Mi też sie bardzo podoba to forum. Jest ciekawsze niż na tlenie.
Tu są leprzejsi ludzie :D A jaka atmosfera:D Wszyscy są mili. WszystTko Tak jak Wieprzu mi mówił
hehe :razz:
Wysłany: 16-04-2004, 18:20
MAm na imię Mateusz ... jeste alkoho... eee... to nie ten temat w klasie wołają na mnie Szczepan, a ostatnio SZATAN lub 666 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
_________________ ...Trust nobody
I don't know who to call a friend
they all just pretend to be
Fuck everybody this is to all of ya'll
cuz everybody is an enemy...
Ja jeszcze sie nie przedstawiłem Na imie mam Mariusz, przezywają mnie róznie: Skoro, Skórol, Skorol. Ale oficjalnie w necie to jestem SkooRo, lub ostatnio Cutis (z hiszp. Cutis-skóra na twarzy:D)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum