mnie moja kochana nazwała PSYCHOPATĄ ponieważ zrobiła mi test na który odpowiedział by tylko psychopata na a ja oczywiście odpowiedziałem dobrze innym co go zrobiła to nieznali odpowiedzi no więc wiecie jak jest hehe
mnie moja kochana nazwała PSYCHOPATĄ ponieważ zrobiła mi test na który odpowiedział by tylko psychopata na a ja oczywiście odpowiedziałem dobrze innym co go zrobiła to nieznali odpowiedzi no więc wiecie jak jest hehe
Jaki to test?
Na mnie wołają najczęściej po.........imieniu Czasem jakieś skróty od imienia, albo nazwiska.
Imię: po prostu lika
Wysłany: 12-09-2006, 17:39
G.Roźny napisał/a:
Jaki to test?
To jest ten test:
TO JEST KRÓTKI, PRAWDZIWY TEST PSYCHOLOGICZNY: HISTORIA PEWNEJ DZIEWCZYNY. NA POGRZEBIE SWOJEJ MATKI SPOTYKA CHLOPAKA KTÓREGO WCZESNIEJ NIGDY NIE WIDZIALA. NIEOCZEKIWANIE DOSTRZEGA W NIM MEZCZYZNE SWEGO ZYCIA I W TYM SAMYM DNIU ZAKOCHUJE SIE ... . KILKA DNI PÓZNIEJ DZIEWCZYNA ZABIJA SWOJA SIOSTRE . ....JAKI JEST POWÓD ZABICIA WLASNEJ SIOSTRY???????
Ja jakoś ksywek nie mam, zdrobnieniami na mnie znajomi mówią jak już.
Ale przez pewien czas mówili na mnie: Panela i całe kółko polonistyczne dostało głupawki, jak nauczycielka zaczęła mówić o "dyskusji panelowej" czyli takiej bezsensownej
_________________ Przyjaźń to jedyny cement, który może utrzymać świat w jedności
na mnie mówią: katerinka, kinka, kinuś, karuś, kipsia, kotuś etc...to ostatnie nalezy do mojego chlopaka, który tak na mnie mówi i strasznie mi sie to podoba
_________________ " Otarłam więc oczy wilgotne...
Kocham Cie, wiem ze jestes ze mną...cudownie...
i dlatego w sercu poczułam ulgę...czuje ją...
świadomość, ze nadajesz mojemu zyciu sens...
mój kochany M.......,to co w Twoich oczach jest piękne, warte zatracenia - utraty dumy i istnienia...:*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum