Jezuuuu! Dziewczyno skąd ty się urwałaś? Ty TO LUBISZ? Ich piosenki są po prostu polewiaste, ale żeby ich LUBIĆ? Według mnie to złe słowo. Można się śmiać z ich "twórczości", ale nie lubić O_o (no chyba, że lubisz kał, szatana, sperme i czarne msze)
Osobiscie uwazam ze nie powiennas mnie krytykowac kazdy ma swoj gust i lubi to co lubi, nie wiesz z jakich powodow ich lubie a mowienie ze lubie czarne msze itp. jest bledne moge sobie lubic co chce, mam sentyment do tych piosenek, akurat laecialy kiedy cos waznego dzialo sie w moim zyciu, a tak wlasciwie to kto ci dal prawo do krytykowania innych? nie podoba ci sie cos to zachowaj to dla siebie albo napisz w prywatnej wiadomosci, a tak wogole to ciekawe jakiej TY muzyki sluchasz...
Osobiscie uwazam ze nie powiennas mnie krytykowac kazdy ma swoj gust i lubi to co lubi, nie wiesz z jakich powodow ich lubie a mowienie ze lubie czarne msze itp. jest bledne moge sobie lubic co chce, mam sentyment do tych piosenek, akurat laecialy kiedy cos waznego dzialo sie w moim zyciu, a tak wlasciwie to kto ci dal prawo do krytykowania innych? nie podoba ci sie cos to zachowaj to dla siebie albo napisz w prywatnej wiadomosci, a tak wogole to ciekawe jakiej TY muzyki sluchasz...
Imię: Agnieszka
Wysłany: 01-05-2006, 20:42
RAMMSTEIN zawsze jest u mnie na pirwszym miejscu, a potem to różne zespoły metalowe lub rock'owe, ale nie chce mi się wszystkiego wypisywać, ostatnio dość często Children Of Bodom
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum