Wysłany: 30-06-2006, 00:01
Chyba ironia ale nie ma w tym nic złego ja tez je kupuje i brawo girl bo te listy sa rozbrajające np Sama sie zadowalałam kaszanką i ona sie rozwaliła w mojej pochwie i co mam zrobić to jest prawdziwy list który ktoś tam przysłał
Ok., widzę, że temat zszedł na pochwę, kaszankę i bravo tak więc nie jest dobrze wracając do verby to… ni to hh, ni to pop ni to ch*j tak między nami mówiąc. Tego mogą sobie słuchać grzeczne dziewczynki z podstawówki, które na przerwach czytują bravo(no właśnie), ale na pewno nie ludzie o jakimkolwiek guście muzycznym i poziomie inteligencji przekraczającym 10 IQ… tyle mam do powiedzenia w tej sprawie!
Wysłany: 30-06-2006, 18:56
labanda, nie przesadzaj w innym temacie omawialiśmy stosunek słuchanej muzyki do poziomu IQ, moja koleżanka np osoba bardzo inteligentna i oczytana na codzień słuchająca jazzu i muzyki raczej alternatywnej lubi verbe i moim zdaniem nie świadczy to o braku gustu z jej strony... jednym verba moze pasowac innym nie ważne żeby umieć ją sklasyfikować w odpowiedniej grupie. Przykładowo nie mam nic do ludzi słuchających 18l (choć ich nie rozumiem) pod warunkiem że nie nazywają tego rapem ani ambitną muzyką
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
labanda, moja koleżanka np osoba bardzo inteligentna i oczytana na codzień słuchająca jazzu i muzyki raczej alternatywnej lubi verbe i moim zdaniem nie świadczy to o braku gustu z jej strony...
jeszcze jedno każa osoba która mówi/pisze że słucha hip hopu i piszą/mówią potem że verba robi gówno z hip hopu sami sobie wydają świadectwo jakimi są "fachmanami" w dziedzinie HH skoro zaliczają to do HH
[ Dodano: 03 Lip 2006 12:31 pm ]
labanda napisał/a:
ale na pewno nie ludzie o jakimkolwiek guście muzycznym i poziomie inteligencji przekraczającym 10 IQ
a co masz do inteligencji tektsów moim zdaniem nie są one głupie większość (ok. 90 %) jest o miłości
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum