Imię: ada
Wysłany: 01-11-2005, 17:42
secret napisał/a:
..pewnie dlatego, że mają fajne piosenki, które podobają się nieszczęśliwie zakochanym nastolatkom
gówno wiesz. nie jestem nieszczęśliwie zakochana, nastolatką owszem jestem
verba podoba mi się dlatego, że nie śpiewają tylko jak to jest źle, żeby tylko się naćpać, ale mają fajne melodie i lekkie teksty nie mówie, że super ambitne, ale lubie ich słuchać
_________________ Gość nie szukaj drogi do szczęścia, to szczęście jest drogą.
Wysłany: 01-11-2005, 22:00
maniekwaw napisał/a:
verba to syf dla dziewczyn
jestem dziewczyną
_________________ Gość nie szukaj drogi do szczęścia, to szczęście jest drogą.
Znak zodiaku:
girl86 [Usunięty]
Wysłany: 03-11-2005, 10:10
secret napisał/a:
...pewnie dlatego, że mają fajne piosenki, które podobają się nieszczęśliwie zakochanym nastolatkom
adunia15 napisał/a:
gówno wiesz. nie jestem nieszczęśliwie zakochana, nastolatką owszem jestem
verba podoba mi się dlatego, że nie śpiewają tylko jak to jest źle, żeby tylko się naćpać, ale mają fajne melodie i lekkie teksty nie mówie, że super ambitne, ale lubie ich słuchać
maniekwaw napisał/a:
verba to syf dla dziewczyn
Daleko mi do nieszczęśliwie zakochanej nastolatki.
Chyba po raz pierwszy jestem naprawde zakochana, i uwielbiam słuchać Verby ze swoim chłopakiem.
Ok ja może zacznę tak że zespołu Verba nie lubię i to bardzo ... A to z powodu tego że grają tą muzykę tzn. (Hip Hop) jeżeli to tak można nazwać jak dla mnie to chyba nie za bardzo ..A grają ja tylko dla tego że jest teraz modna tzn. Hip Hop jest na topie. Wiele osób tego słucha i wiedzą że zarobią sporo siana nagrywając płyty z takim rodzajem muzyki. Ale jestem pewien ze gdyby był modny w dzisiejszych czasach metal oczywiście nie mówię ze nikt nie słucha metalu ale sądzę tylko ze więcej osób słucha hh to by nagrywali płytę z metalem itd.
A po 2 to z ich piosenek nic nie wychodzi piosenki bez żadnego przekazu każda o tym samym. Ktoś napisał że w Hip Hopie w takim prawdziwym jak gra np. WWO to tylko taki przykład rymuje się tylko o ćpaniu. Na twoim miejscu przesłuchał bym kilka płyt zespołów które nagrywają hh nie hiphopolo i zobaczyła byś że słuchając tych zespołów może zaczerpnąć jakiś przekaz. To takie moje zdanie pewnie mnóstwo osób będzie się ze mną nie zgadzała ... No ale trudno Ale takie jest moje zdanie o takim czymś jak Verba.
Wysłany: 03-11-2005, 16:26
lubie Vienia i Pele, Pezeta, a z Sidneyem i Peją
chodzę do klasy
mamy już sie śmiać? /krys
Znak zodiaku:
girl86 [Usunięty]
Wysłany: 03-11-2005, 22:51
Cytat:
w takim prawdziwym jak gra np. WWO to tylko taki przykład rymuje się tylko o ćpaniu. Na twoim miejscu przesłuchał bym kilka płyt zespołów które nagrywają hh nie hiphopolo i zobaczyła byś że słuchając tych zespołów może zaczerpnąć jakiś przekaz. To takie moje zdanie pewnie mnóstwo osób będzie się ze mną nie zgadzała ... No ale trudno Ale takie jest moje zdanie o takim czymś jak Verba.
Nigdy nie stwierdzilabym, że Verba jest liderem na scenie hh! Ale często wole taki lekki hh, niż słuchanie o ćpaniu i o tym, ze najlepiej byłoby się zabić.
Znam chłopaków z WWO bo mieszkali na tym osiedlu co ja, ale nie stwierdziłabym, że czuje jakiś przekaz od nich. Wszyscy hiphopowcy to zwykli kolesie z blokowisk, więc nie można cudów od nich wymagać.
Jeśli o mnie chodzi to niemal zawsze każda piosenka hiphopowa mi się nudzi, kiedy przesłucham ją więcej niż 200 razy! Bez względu na to, jak bardzo mi się wcześniej podobała.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum