Vavamuffin jest najlepszy, najlepiej prezentuje się Pablopavo, super muzyke grają, od nich zaczeła się moja historia z reggae, ragga, na ReggaeDubFestival2006 było SUPER!
to jest zespół dla ludzi z wciąż zakatarzonymi nosami Czyli dla mnie też
_________________ -Ludzie, którym się spełnia życzenia, często okazują się nie całkiem mili. Czy więc powinno się im dać to, czego chcą, czy raczej to, czego potrzebują?
Śmierć uprzejmie skinął głową. Z jego punktu widzenia ludzie dostają to, co im się daje.
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2017 Skąd: z okolicy
Wysłany: 17-11-2006, 11:38
wlasnie wczoraj przesluchalem ich nowa plyte, nie zla jest
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Byłam na ich koncercie całkiem niedawno ;]
Co prawda trochę się zawiodłam, bo jak słuchałam ich płyt w domku to bardziej mi się podobało ale nie było źle.
_________________ Życie ma taki kolor jaki ma Twoja wyobraźnia
Kilka tygodni temu zaczęłam lubić Vavamuffin.
Lubię słuchać kiedy mam niezły humor, bo wprawia mnie w jeszcze lepszy.
Lubię "Jah jest prezydentem" "I give you one love", "Bless", "Paramonov", chociaż z przyjemnością słucham całych płyt.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
caessa, żałuj. Polecam płytę Vabang! Wg mnie przyjemniejsza niż Dubang!
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum