Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: kamasutra
10-03-2008, 13:17
Używki
Autor Wiadomość
krasnola 
*
artystka :P

Wysłany: 11-02-2005, 21:18   

Wszystko zależy od woli - silna, lub nie...

DTRyTUS

enefesu 
**
(:

Wysłany: 11-02-2005, 22:18   

marta napisał/a:
Alicja napisał/a:
Tak jak w ogóle nie rozumiem jak ktoś może palić papierosy..., ja robię to sporadycznie i wcale nie w dużych ilościach (bo jeśli już to poczęstuję się od kogoś-jeden, dwa bachy i już), bo papierosy są po prostu obrzydliwe...
to po co w ogóle palisz?? Ja uważam ze papierosy są okropne i nie pale. Nigdy nie miałam papierosa w ustach... i mam nadzieję że uda mi sie nie mieć.

No dokładnie.. :| :|
Niektóre laski sa naprawde poryte :)
(bez urazy..:|:| chyba??:P )

A tak wogólee :)
To jak narazie nie mam żadnych nałogów.. :) :P

chyba..? :):

Alicja 
+++++
Dziewczyna Juny

Imię: Alicja
Wysłany: 12-02-2005, 22:37   

Nie róbcie ze mnie nałogowca...

[ Dodano: 12 Lut 2005 10:40 pm ]
Cytat:
Niektóre laski sa naprawde poryte

A wolałbyś żeby wszystkie siedziały z nosem w książkach, i w ogóle zachowywały się jak zakonnice?? Ja wiem, że jestem nienormalna i w ogóle wariatka i szczerze mówiąc dobrze mi z tym...

Znak zodiaku: koziorozec

Majka 
*

Wysłany: 13-02-2005, 19:19   

Moimi 2 nałogami są: robienie zdjęć wszystkiemu co się rusza i spoczywa oraz czytanieeeee.....kocham czytać.....mogę czytać 5 książek na raz :D to są na szczeście nałogi nieszkodliwe (chyba:)), a przynajmniej do tej pory swojej szkodliwości nie ukazały (poza dużymi nakładami kasy:/)

marta 

Wysłany: 16-02-2005, 00:25   

Alicja napisał/a:

[ Dodano: 12 Lut 2005 10:40 pm ]
Cytat:
Niektóre laski sa naprawde poryte

A wolałbyś żeby wszystkie siedziały z nosem w książkach, i w ogóle zachowywały się jak zakonnice?? Ja wiem, że jestem nienormalna i w ogóle wariatka i szczerze mówiąc dobrze mi z tym...
1...2...3...4....5...6.....7...8....9...10!! Nie pomogło. Słuchaj ja nie wiem, momenatami jak czytam Twoje posty to Cię nie kapuje. Czy uważasz zę jeżeli dziewczyna nie pali to siedzi z nosem w książkach i zachowuje się jak zakonnica?? Więc mam dla Ciebie wiadomość!! NIEE!! Ja nie pale, nie pali też wiele moich koleżanek. Nie czuje się zakonnicą i nie zakuwam całymi dniami. Jestem normalna (a może nie??) Uważasz że żeby pokazać jaka to jesteś "zwariowana" to musisz nam mówić że palisz choć tego nienawidzisz?? To świadczy tylko o Twojej niedojrzałości!!

Aryan 
*
Max Adrenaline :P

Wysłany: 16-02-2005, 01:31   

Ja piję dużo kawy, palę fajki i często wyskakuję na browarka - to są te używki :D

Kriczer 
Przyjaciel
Chessmasta :]

Wysłany: 16-02-2005, 11:57   

Z używek to ja pije ciepłą herbatę. :] Tak, herbata to też używka :D
  Znak zodiaku: strzelec

Alicja 
+++++
Dziewczyna Juny

Wysłany: 16-02-2005, 15:27   

Cytat:
Czy uważasz zę jeżeli dziewczyna nie pali to siedzi z nosem w książkach i zachowuje się jak zakonnica?? Więc mam dla Ciebie wiadomość!! NIEE!! Ja nie pale, nie pali też wiele moich koleżanek. Nie czuje się zakonnicą i nie zakuwam całymi dniami. Jestem normalna (a może nie??) Uważasz że żeby pokazać jaka to jesteś "zwariowana" to musisz nam mówić że palisz choć tego nienawidzisz?? To świadczy tylko o Twojej niedojrzałości!!

Nie uważam, że jak dziewczyna nie pali to siedzi z nosem w książkach i zachowuje się za jak zakonnica. Poza tym mi nie chodziło tylko o palenie, ogólnie mówią to przecież człowiek musi sobie czasami zaszelać i zrobić cos spontanicznego. Ja bardziej cenię takie osoby, niż kujonów. Nie mówię też, że nie jesteś normalna, bo mało mnie interesuje twoja osoba i nie zastanawiałam się jaka jesteś. Nie zarzucam ci również, że zachowujesz się jak zakonnica i kujesz, bo cię nie znam. A co do tej niedojrzałości to może masz trochę racji, bo chyba 99% piętnastolatkow nie jest dojrzała... Dojrzała to jest osoba po czterdziestce, a nie nastolatki... Poza tym bardzo nie życzyłabym sobie oceniania mojej osoby na tym forum i gdziekolwiek indziej, a zwłaszcza przez ciebie.

Poison 
Przyjaciel
:]

Imię: P jak Poison
Wysłany: 16-02-2005, 20:23   

używki:
Pierwsza to moja dziewczyna :D ... nie mogę bez niej żyć :P
Druga alkohol (pije mało - nie myślcie, że pije codziennie :P )
Trzecia trawka (pale mało, ale pale)

"Umiera się na wiele sposobów: z miłości, z rozpaczy, ze zmęczenia, z nudów, ze strachu... Umiera się nie dlatego, aby przestać żyć, lecz po to by żyć inaczej": Paulo Coelho

krasnola 
*

Wysłany: 19-02-2005, 22:45   

Re:Alicja : Jak gefiniujesz osoby zswane 'kujonami'? T eco uczą sie wyśmienicie i dużo kują? Tak wiec musze Cię poinofromowac, że w mojej klasie sa to osoby zwane przez Ciebie 'szalonymi'... Palą ( nie tylko papierosy...), piją i nie powiem co jeszcze robią ( ale nie to , co myślicie :P ).
Moim zdaniem trzeba wszystko z umiarem...
I bez szufladkowania , proszę.

DTRyTUS

Alicja 
+++++
Dziewczyna Juny

Wysłany: 20-02-2005, 21:20   

Określając kogoś kujonem mam na myśli osobę, która sypia po dwie godziny, bo resztę czasu poswięca na naukę i przygotowanie się do udziału w sześciu olimpiadach na raz (mam tu na myśli moją "koleżankę"). Ona jest taka, że zawsze zakuwa ile sie da, ale później i tak wszystko zapomina.
Trochę dla mnie dziwne jes nazywanie kujonami ludzi, którzy piją, palą etc no ale zdarza się... A jak nazywacie takich, którzy ciągle kują?-żulami?

krasnola 
*

Wysłany: 20-02-2005, 21:32   

Moja droga, my się chyba nie rozumiemy. Chłopacy z mojej klasy, którzy mają najlepsze wyniki w nauce i biorą udział w olimpiadach ( po jednej każdy) mają takie jakby 'drugie życie', gdzie'jedzą , piją lulki palą...'

DTRyTUS

Alicja 
+++++
Dziewczyna Juny

Wysłany: 21-02-2005, 16:40   

W takim razi przeprasam, po prostu źle zrozumiałam twoją wcześniejszą wypowiedź-sorry, mój błąd. :D

przem144 
**
Terminator

Imię: Przemek
Wysłany: 24-02-2005, 17:45   

Cytat:
No to więc dlaczego ludzie jednak bior± Dlaczego się niszcz± Dlaczego się zabijaj±

No wiesz admin najczęstrzym problemem są kumple, którzy mówią "nie bądz frajer, bierz z nami" no i nie chcąc być gorszym pogrążasz sie w tym.

Znak zodiaku: panna

Cannabinol 
*

Wysłany: 01-03-2005, 08:24   

pale ziola a czasem zarzuce sobie cos mocniejszego

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu