Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: kamasutra
10-03-2008, 13:17
Używki
Autor Wiadomość
KoGi 
+
erotoman

Imię: Kamil
Wysłany: 04-04-2004, 14:43   

Oj ... 5 godz. to jak dla mnie to bardzo mało ... :D
Ja to jestem dopieo uzależniony od kompa ... :P

Znak zodiaku: panna

Charming 
Administrator

Imię: Kasia
Wysłany: 04-04-2004, 15:16   

widzę, bo wiecznie masz GG na widocznym, to nie znaczy, że ja tez - my mamy komp i tak włączony 24h to jak się człowiek kręci po chacie to i zerka na monitor :)

http://www.mportalik.com
  Znak zodiaku: waga

blood 
**
I find my time...

Wysłany: 04-04-2004, 21:27   

to tak jak u mnie ;) ;)
Bo wszyscy Polacy - to jedna rodzina ;) ;)
Fuck everybody this is to all of ya'll
cuz everybody is an enemy...

Stanley 

Wysłany: 05-04-2004, 16:57   

ej no moj kumpel jest lepszy - przy kompie moze siedziec ino w weekendy po 3 godziny na dzien, a co drugi dzien musi pomykac do kosciola :twisted: i co on ma z zycia??? szkoda mi go.... ;)

emmaline
*

Wysłany: 03-02-2005, 21:18   

ej, admin... jesteś pewien, że dzięki papierosom uciekniesz od rzeczywistości?

Madllene 
*
invisible:)

Wysłany: 04-02-2005, 19:51   

a ja nie jestem uzalezniona od kompa, tak mysle... czasem potrafie dłuugo bez kompa być:-)

shifty102 
*
Rock'N'Roll!

Imię: Damian
Wysłany: 05-02-2005, 01:46   

żeby zaleczyć ból dlatego to biorą... ja stanołem na heroinie... a jak nie masz chęci do życia to zarzyj koke... ;] a jesli masz lekkiego doła to opium czy zioło :]

Alicja 
+++++
Dziewczyna Juny

Imię: Alicja
Wysłany: 08-02-2005, 15:25   

Jeśli chodzi o młodzież, to palą, piją, ćpają bo wychodzą z założenia, że wszystkiego trzeba w życiu spróbować; albo nie mają silnej woli i nie potrafią wyrażać swojjego zdania-po prostu ulegają presji otoczenia; a czasami jest to wywołane problemami; e sumie to nie można generalizować tego, bo każdy robi co chce i z różnych powodów; ja nie rozumiem ludzi, którzy idą na imprezę z nastawieniem że muszą się tego wieczoru schlać, moja koleżanka na każdej imprezie czy ognisku jest pijana, i powoli zaczyna mnie to wkurzać, bo trzeba jej pilnować, a później oczywiście jest problem jak wszyscy się zbierają i nie ma jej kto odprowadzić... A jej rodzice jak ją zobaczą pijaną to trochę pokrzyczą a i tak ją na nastepną imprezę puszczają... Dla mnie to jest chore... Tak jak w ogóle nie rozumiem jak ktoś może palić papierosy..., ja robię to sporadycznie i wcale nie w dużych ilościach (bo jeśli już to poczęstuję się od kogoś-jeden, dwa bachy i już), bo papierosy są po prostu obrzydliwe...

Znak zodiaku: koziorozec

marta 

Wysłany: 09-02-2005, 19:32   

Alicja napisał/a:
Tak jak w ogóle nie rozumiem jak ktoś może palić papierosy..., ja robię to sporadycznie i wcale nie w dużych ilościach (bo jeśli już to poczęstuję się od kogoś-jeden, dwa bachy i już), bo papierosy są po prostu obrzydliwe...
to po co w ogóle palisz?? Ja uważam ze papierosy są okropne i nie pale. Nigdy nie miałam papierosa w ustach... i mam nadzieję że uda mi sie nie mieć.

Admin 
Administrator

Imię: Patryk
Wysłany: 10-02-2005, 11:52   

marta napisał/a:
Alicja napisał/a:
Tak jak w ogóle nie rozumiem jak ktoś może palić papierosy..., ja robię to sporadycznie i wcale nie w dużych ilościach (bo jeśli już to poczęstuję się od kogoś-jeden, dwa bachy i już), bo papierosy są po prostu obrzydliwe...
to po co w ogóle palisz?? Ja uważam ze papierosy są okropne i nie pale. Nigdy nie miałam papierosa w ustach... i mam nadzieję że uda mi sie nie mieć.

Dokładnie po przeczytaniu jej posta, a gdy jeszcze twojego nie przeczytałem, nasuneło mi sie to samo pytanie. Jak mozna brać do buzi coś co ci nie smakuje ?? To wygląda tak jak bys niecierpiała papierosów, ale chciała je polubić wieć zaczynasz od małych ilości a póxniej sie zacznie bo juz ci sie beda podobać.

Znak zodiaku: panna

Didek
[Usunięty]

Wysłany: 11-02-2005, 15:28   

Admin napisał/a:
Jak mozna brać do buzi coś co ci nie smakuje ??

Spytaj sie jakiejś dziewczyny, albo znajomego geja jak znasz :P

Alicja 
+++++
Dziewczyna Juny

Imię: Alicja
Wysłany: 11-02-2005, 18:47   

Cytat:
Alicja napisał:

Dokładnie po przeczytaniu jej posta, a gdy jeszcze twojego nie przeczytałem, nasuneło mi sie to samo pytanie. Jak mozna brać do buzi coś co ci nie smakuje ?? To wygląda tak jak bys niecierpiała papierosów, ale chciała je polubić wieć zaczynasz od małych ilości a póxniej sie zacznie bo juz ci sie beda podobać.

Nie wiem dlaczego czasami palę, nie smakują mi papierosy, i śmiem wątpić czy kiedyś się to zmieni... Zwykle zapalam papierosa w dwóch przypadkach:
a) na imprezie, gdzie większość pali (tu pokazuję, że teoretycznie nie mam swojego zdania)
b) kiedy coś mnie strasznie wkurzy

[P]Poison 
Przyjaciel
:]

Imię: P jak Poison
Wysłany: 11-02-2005, 20:42   

jak (jeżeli) będziesz więcej palić to zaczna Tobie smakować... ja paliłęm 1,5 roku i teraz zerwałem z tym nałogiem (pale sporadycznie)

"Umiera się na wiele sposobów: z miłości, z rozpaczy, ze zmęczenia, z nudów, ze strachu... Umiera się nie dlatego, aby przestać żyć, lecz po to by żyć inaczej": Paulo Coelho

krasnola 
*
artystka :P

Wysłany: 11-02-2005, 20:43   

Papierosy to jeszcze nie taki problem :|
Gorzej jak ktoś zielsko pali :|

DTRyTUS

CoR_ti_nKA 
*

Wysłany: 11-02-2005, 21:05   

Cytat:
Nie wiem dlaczego czasami palę, nie smakują mi papierosy, i śmiem wątpić czy kiedyś się to zmieni... Zwykle zapalam papierosa w dwóch przypadkach:
a) na imprezie, gdzie większość pali (tu pokazuję, że teoretycznie nie mam swojego zdania)
b) kiedy coś mnie strasznie wkurzy

To są dwa najczęstsze przyczyny sięgania po papierosa (zwyczajana popisówa !!!)
Napewno jeśli będzisz chciała to zrezygnujesz z tego :)
Wiem bo sama tak zaczynałama teraz już od ponad 2 lat nie palę tego gówna !!!
Więc jak tylko będziesz chciała to nie będziesz paliła :) Powodzenia !!!!

>> tanie tusze i tonery : www.tuszmarkt.pl - polecam ! <<

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu