Imię: Arturek ~~
Wiek: 19 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 01-02-2007, 18:26
Ja jestem pełnoletni, ale mamcia krzywo patrzy na alkohol. W szkole zrobiono ze mnie alkoholika, także powodów do dumy nie miała . O fajkach nie gadamy, bo nie pale, ale pewnie bede, jak wszyscy w mojej rodzinie. Narkotyki ? Nie rozmawiamy, nie interesuja mnie.
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
jeżeli chodzi o fajki ,narko i inne tego rodzaju używki to rodzice mówią stanowcze-NIE ;D
ale i tak nie pale także z tym nie ma żadnych problemów.
Jeżeli chodzi o picie,to rodzice już sie zaczęłi przyzwyczajać ze tam czasami piwka sie napije ,ale nie chcą o tym słyszeć nawet ;D
_________________ smack that, give me some more, , smack that, 'till you get sore , smack that, oooh. , smack that, all on the floor, , smack that, give me some more, , smack that, 'till you get sore, , smack that, oooh. ,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum