Imię: Michał
Wysłany: 17-12-2005, 09:02
Aerosmith-I Don't Want To Miss A Thing
Hurt - Załoga g
KULT - Dzieci
KULT - Baranek
Yugoton & Kazik - Malcziki
REM - Everybody Hurts
Rojek/Nosowska/Grabarz - Prosta rzecz
wasting love - iron maiden; bardzo mi sie podoba. wszystkie teledyski metallici mi sie podobają.
Nynka napisał/a:
Don't cry ;]
of course
pomiędzy niebem a piekłem - huntera też mnie jakoś przyciągnęło.
ach... toi tylko marna częśc ale jakoś więcej na tą chwilę nie przychodzi mi do głowy.
zbyt ich duzo - generalnie bardzo podobaja mi sie teledyski z koncertow - tam dopiero widac zywiol - i oczywiscie uwiebiam Maidenow i Gunsow
Chociaz na cioodzien gustuje w nieco ciezszych brzmieniach
_________________ Go Leafs Go !!!
xxxxx22 [Usunięty]
Wysłany: 17-12-2005, 10:38
Mój ulubiony teledysk zrobili goście z Pendulum do kawałka "Slam" download tutaj. Plik ma niecałe 9 MB
Ostatnio zmieniony przez xxxxx22 27-12-2005, 13:32, w całości zmieniany 1 raz
Bardzo podoba mi się teledysk "Bad Day" Daniela Powtera, "Enjoy The Silence" Depeche Mode oraz "Hit That" The Off Spring! Denerwują mnie klipy, w których jast zbyt dużo nagich panienek... Nie sądzicie, że troszkę ich za dużo?
Teledysku nie mam ulubionego, ale uważam że najlepsze teledyski ma Sean Paul. Są tam laseczki które super tańczą i nie wszystkie są taki szczuplutkie jak modelki
Mi sie podoba teledysk: Fatboy Slim "push the tempo" pod względem humorystyki ustępuje mu jedynie Eminem "Without me" i "Lust lose It" oraz dawniejszy przebój Mr.Oizo - "flat beat". Podobaja mi się teledyski również tam gdzie panienki się poruszają czyli Pussy Cat Dolls " Don't cha" oraz Eric Prydz "call on me". Za całokształt jednak pochwaliłbym zespół Rammstain i Tool gdzie praktycznie każdy teledysk robi wrażenie.
Imię: Telewizor
Wysłany: 24-12-2005, 11:44
Teledyski do :
Counting Crows- Round Here
Audioslave- Show me how to live
Rise Against- Give It All
Aerosmith- Amazing,Crazy,Cryin'
Coldplay-The Scientist
Pearl Jam- Do the evolution
Creed- One last breath
Alter Bridge- Open your eyes
Goo Goo Dolls- Here is gone
Imię: Kasia
Wysłany: 25-12-2005, 02:55
A ja bardzo lubię teledyski
-Marilyna Mansona w szczególności "Tainted Love" i "Sweet dreams",
-Nine Inch Nails - "Starfucker" (czy jakoś tak),
-The Prodigy - "Breath"
-The Distillers - "Drain The Blood"
-Pearl Jam - "Oceans"
- Guns'n'roses - "Don't cry"
i mała odskocznia
romantyczny, piękny Kylie Minogue i Nick Cave - "Where the wild roses grow"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum