h....u............. j ci do tego że jest nie ciekawy temat nie pierszy i nie ostatni....
i co to przesłuchanie ile mam lat dawno sie nikomu nie tłumaczłem.
Wolnośc słowa jest gości jak wiesz co to jest
widzisz... ponoć pewna anonimowość jest w internecie, ale po tym co mówisz, i po tym jak bardzo ekscytujesz się tym, że (pewnie od niedawna) palisz mary jane widać, żeś Ty zbyt dorosły nie jest.
a każdy duży chłopaczek wie, że ch*j piszemy przez ch i ó.
_________________ Mada faka nyga
Ostatnio zmieniony przez wazelina 28-07-2006, 18:50, w całości zmieniany 1 raz
A ja dawno temu zaczalem palic, i pale dalej i nikt mi nie powie ze jestem degeneratem.Wygladam normalnie, trenuje rozne sporty,a pale bo lubie a dlatego by sie zrelaksowac, pic nie lubie cpac tak samo, a palonko jest dla mnie odskocznia od szarej rzeczywistosci z ktora trzeba codziennie toczyc batalie
Smiesza mnie opinie ludzi ktorzy pisza ze jest to gowno chodź nigdy nie mieli z tym do czynienia, do was przeslanka- idzcie lepiej bajke poogladac a nie zagladacie w dzial ktoremu jestescie przeciwni, tacy jak Wy zapewne maja opinie Prowokatorow lub malolatow chcących nabić jak największą liczbę postów ,nieważne na jakim poziomie,wazna ilosc.
juz nie pale moje sposoby ograniczaly sie do lufki bonia butli jointa kiedys byl czas ze palilismy jointy z cygara nie pytajcie jak to zrobilem ale byla bania dobra teraz jestem czysty od stycznia i nie mam zamiaru do tego wracac wole moja ukochana
Ostatnio zmieniony przez prezesxt 29-07-2006, 13:48, w całości zmieniany 1 raz
Imię: M
Wysłany: 30-07-2006, 11:42
Cytat:
widzisz... ponoć pewna anonimowość jest w internecie, ale po tym co mówisz, i po tym jak bardzo ekscytujesz się tym, że (pewnie od niedawna) palisz mary jane widać, żeś Ty zbyt dorosły nie jest.
NIe ekscytujem się tym że pale bo nie ma czym, normalna sprawa jak każda. Pale już 1,5 roku .
ekscytować se mogę innymi rzeczami nie takimi pierdolami, jak tak myslisz jest coś nie tak he
--Ty zbyt dorosły nie jest- wiesz trudno mi twierdzić czy jestem dojrzały na swój wiek ehehhehe raczej nie za bardzo ale też bez przesady .
_________________ Świat jest pełen zakłamanych obłudników z kaplicy , System jest tylko do łamania .
To nie zakladaj tego typu tematow. Moim zdaniem tego typu tematy powinny byc usuwane na starcie. Dla mnie mozesz palic, cpac robic co chcesz - Twoje zdrowie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum