Może młode, martwe myszki dyndające z pyska kota?
Szkoda, że nie zrobiłam jej zdjęcia -_-
Lubię żółwie i jaszczurki, o.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
straaasznie chcialabym miec żółwia! nazwałabym do Dyzio, chodziłby sobie po domu, mój kot by go atakowa, on by się chował i uciekał, ja bym krzyczała na kota, żółw żyłby w strachu, a ja bym go kochała i tuliła i głaskala... Żółwie sa drogie
ale najbardziej, to chciałabym mieć wielkiego żółwia morskiego... jeszcze tylko nie wiem gdzie bym go trzymała...
_________________ jeśli dziś masz dobry dzień chcę byś zaraził, zaraziła mnie.
gupia kretynka
Krejzolka, ty potworze! Ja raz zamroziłam chomika... tj, moja matka go odratowała, ale ledwo zipał...
przepraszam ale to sie wiecej nie powtorzy to było naprawde niechcący wygrzewał sie zawsze na słonku na balkonie i chyba ten jeden raz wlazł do worka ze smieciami i go wyrzuciłam bo zapomnialam sprawdzić czy go tam nie ma .... myślałam wtedy ze mnie w domu zabiją
_________________ Jestem nowa więc nie krzyczcie
Pozdrófka for all :*
A mnie mój własny królik w palca ugryzł .... oddałem go na wieś gdzie za karę zgwałcił ją (bo była to ona, królik miniaturka) dorosły królik chodowlany ... zginęła na miejscu .... gdy ta informację przekazał mi ojciec myślałem że sobie żartuje ... szkoda że to nie dowcip ....
Miałem też rybkę ale mi zdechła bo słuchałem głośno muzyki a akwarium stało obok biurka. Ryba jak można isę łatwo domyśłić dostała zawału .... skąd to wiem, wielkoa czerwona plama na "spodzie" ryby mówiła wszystko ...
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum