Imię: Kuba
Wysłany: 07-07-2006, 11:37
spoko, zamówiłem wersję 5.05 w czerwcu w 3 wersjach (PC, 64bit PC i MAC) i przyszła mi przed wczoraj wersja 6.06 Jestem bardzo zadowolony I nic nie trza płacić, co jest najlepsze
_________________ Gość, pamiętaj, że
NIE MA GŁUPICH PYTAŃ!!!
Każdy ma prawo do wypowiedzi na forum, a każde pytanie i każda inteligentna odpowiedź to dodatkowa wiedza!
Imię: Kuba
Wysłany: 16-07-2006, 13:48
Ubntu mi odpowiada, bez problemu można się przesiąść z windowsa. Jeszcze nie instaloałem, używałem tylko live CD bo pozostało mi niecałe 2GB wolnego miejsca na HDD mam dysk 40GB
_________________ Gość, pamiętaj, że
NIE MA GŁUPICH PYTAŃ!!!
Każdy ma prawo do wypowiedzi na forum, a każde pytanie i każda inteligentna odpowiedź to dodatkowa wiedza!
Ja mam ubuntu moze od miesiąca i jak narazie dobrze działa. Tylko najgorsze jest to że wiele programów nie działa pod linuxa do których już się na windzie przyzwyczaiłem. No i na sam początek jest dużo aktualizaczji i takich tam pierdołek aby można było normalnie korzystać z kompa. Ale w sumie lubie ubuntu
mi wysłali pojedynczą zamawialem 31 pazdziernika i dzis juz mam. A tak apropo to wyczytalem ze ubuntu prosi o formatowanie calego dysku ale ze mozna to zignorowac prawda to ? <lol>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum