Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Tylko taniec.
Autor Wiadomość
Mariposta 
**
Niebieskooka Julia

Imię: Patrycja
Wysłany: 27-06-2007, 14:39   Tylko taniec.

Mój były zawsze się strasznie wkurzał, że tańczę na imprezach z innymi. Z nim również spędzałam wiele czasu, ale bardzo często ktoś mnie porywał na parkiet. Zawsze mu to przeszkadzało, choć dobrze wiedział, że to tylko taniec. Nie wiem czemu, ale w mojej szkole jest takie coś, że jak to Twoja dziewczyna to najlepiej żeby z innymi nie rozmawiała czy się śmiała, a co dopiero o tańcu mówić. I ja jedna się z tego tłumu wyróżniłam, bo to głupie moim zdaniem. Samej by mi to raczej nie przeszkadzało...
Czy uważacie, że źle robiłam tańcząc z innymi wolne czy szybkie piosenki? Ciekawa jestem jak wy traktujecie swojego/ją partnera/ke jeśli chodzi o takie sytuacje?
:)

Szukam Twojej drogi.. Może jakiś drogowskaz?!?

Moja obsesja, słdkie zauroczenie.. -> P. S. :*

Znak zodiaku: strzelec

yoopi 

Wysłany: 27-06-2007, 15:19   

Mariposta napisał/a:
Czy uważacie, że źle robiłam tańcząc z innymi wolne czy szybkie piosenki?

Na pewno nie robiłas źle, to tylko taniec, a ty nie jesteś niczyją własnością.

ania543 
Przyjaciel
na Klasyku gram.. :)

Imię: Ania
Wysłany: 27-06-2007, 15:23   

Mariposta napisał/a:
Czy uważacie, że źle robiłam tańcząc z innymi wolne czy szybkie piosenki?

Nie uważam że źle zrobiłaś. Wręcz przeciwnie -> nie jesteś jego własnością, nie jesteś niczyją własnością, ni niewolnicą! :D -> Popieram Cię :D

Zielono mi :D !

Znak zodiaku: ryby

miyako 
Zasłużeni

Ostrzeżeń:
 1/5/10
Wysłany: 27-06-2007, 15:41   

Jestem ogromną zazdrośnicą i popieram Twojego chłopaka. Rozumiem, że rozmawiasz z kimś, ale wolne tańce z innymi chłopakami? Wcale się nie dziwię, że bywa zły.

Znak zodiaku: bliznieta

akukaracza 
Przyjaciel
Say I.

Wysłany: 28-06-2007, 00:39   

Cytat:
Czy uważacie, że źle robiłam tańcząc z innymi wolne

Jeśli masz na myśli wolniaki o jakich myślę, to tak - robiłaś źle.
Ja np byłabym wkurzona, jakby chłopak z którym jestem wtulałby się do jakiejś innej dziewczyny w rytm romantycznej muzyki.
Nawet jeśli to "tylko" taniec.

karoola 
**
CIRSTAN

Imię: Karoilina
Wysłany: 28-06-2007, 02:22   

akukaracza napisał/a:
Ja np byłabym wkurzona, jakby chłopak z którym jestem wtulałby się do jakiejś innej dziewczyny w rytm romantycznej muzyki.

ja też

:**
  Znak zodiaku: koziorozec

Rajan 

Imię: Marcin
Wysłany: 28-06-2007, 09:10   

Ja byłbym wkurzony jakby moja dziewczyna tńczyła z innymi. Źle zrobiłaś.

Elektroniczna 
Przyjaciel

Wysłany: 28-06-2007, 10:42   

Generalnie taniec nie jest czymś złym...no bo czemu miałby być...tyle że jak się jest z związku to trzeba patrzeć i na drugą osobę...nie wyobrażam sobie na przykład tańczyć z kimś innym jeśli bylibyśmy z moim Miśkiem na imprezie gdzie nikogo by nie znał i podczas tego tańca siedziałby sam...co innego jeśli bawimy się w gronie znajomych i wiem, że on w tym czasie też się dobrze bawi...zazdrośnicy w związku to już inna sprawa, ale o ile to oczywiście nie ogranicza bardzo naszej wolności, też trzeba na to spojrzeć że kogoś może to wprawić w gorszy nastrój
"...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
  Znak zodiaku: ryby

kleopatra2 

Imię: Marlena
Wysłany: 28-06-2007, 12:26   

hmhmm wolnych tańców to nawet sama bym nie chciała tanczyć z kim innym jak moim chłopakiem a tak to czasem sie zdarza jeden czy dwa tańce ,ale zawyczaj jak ktoś mnie o to prosi to pytam mojego chłopaka czy nie będzie zły ,a pozatym wiem ze cały czas mnie obserwuje bo jest zazdrosny ale nie chce mnie tak na uwięzi trzymac :D :562:
źle może nie zrobiłaś ,nikt z nas nie widział jaki to był styl tańca dlatego ja nie moge tego ocenić
:)
Ostatnio zmieniony przez kleopatra2 28-06-2007, 12:28, w całości zmieniany 1 raz  
  Znak zodiaku: bliznieta

Mariposta 
**
Niebieskooka Julia

Imię: Patrycja
Wysłany: 28-06-2007, 17:20   

akukaracza napisał/a:

No niby.. Ale wolnych piosenek to mało było. Bo w końcu wiedziałam, że mam chłopaka i wolałam z nim je tańczyć itp.

Jak się tak zastanowię to może i trochę przegięłam z tym tańczeniem. Tym bardziej, że on nigdy z inną nie tańczył. Heh. Na przyszłość zapamiętam to, choć całkiem nie zrezygnuję. Ale już nie zamierzam przekraczać granicy, którą w tym wypadku chyba jednak naruszyłam.
I to by było na tyle. ;)

Szukam Twojej drogi.. Może jakiś drogowskaz?!?

Moja obsesja, słdkie zauroczenie.. -> P. S. :*
Ostatnio zmieniony przez Mariposta 28-06-2007, 17:24, w całości zmieniany 2 razy  

Znak zodiaku: strzelec

GEIKO 

Wysłany: 28-06-2007, 21:33   

szybkie, wolne... dozwolone.
żeby tylko zbytnio tyłkiem nie wymachiwać i się zbytnio nie tulić do innego chłopaka.
  Znak zodiaku: skorpion

powerbass
leniuch

Wysłany: 28-06-2007, 23:07   

zależy jak tańczylaś z innymi jeśli Body to Body to ja bym był zazdrosny bardzo :P
  Znak zodiaku: skorpion

Tryton 
**
Bouguereau

Imię: Adam
Wysłany: 29-06-2007, 12:39   

Popatrz na przykładzie swoich rodziców. Na pewno tata albo mama nie przejmują się z tego powodu. Taniec jest przecież żeby się rozerwać. Jedni tańczą dłużej jedni krócej. Zmierzam do tego ,że Twój tata z mamą mogą tańczyć tylko ze sobą aż do znudzenia jednego z partnerów. Wtedy drugi jak chce więcej tańczy z innymi. To jest dojrzałe logiczne i normalne. Jeśli masz taki problem to chyba Twój partner jest niedojrzały . A co do innych w Twojej szkole to dziwie się takim ludziom jak Ty, mam taki charakter ,że żyje niezależnie. Nie obchodzi mnie co sobie myślą inni ,co mówią ,bo większość z nich żyje w symbiozie ze sobą nawzajem i muszą być podobni do siebie ,żeby żyć w zgodzie. Dziwne czasy. Ludzie nie potrafią być samodzielni w kontaktach towarzyskich. Nie wybierają sobie odpowiednich ludzi tylko opierają się na myśleniu typu: Więcej kolegów to większa pomoc. Ale nigdy nie pomyśleli ,że zawsze w takich sprawach cenniejsza jest jakość.Edit, Chodzi mi oczywiście o młodzież gimnazjalną :(
Ostatnio zmieniony przez Tryton 29-06-2007, 12:41, w całości zmieniany 1 raz  

Znak zodiaku: panna

Ceemka 
Przyjaciel

Wysłany: 29-06-2007, 13:34   

Mariposta napisał/a:
Czy uważacie, że źle robiłam tańcząc z innymi wolne czy szybkie piosenki? Ciekawa jestem jak wy traktujecie swojego/ją partnera/ke jeśli chodzi o takie sytuacje?

Bardzo źle.

Idź sie utop.

I3ziko 
++
polisz dziołk

Wysłany: 29-06-2007, 14:53   

Mariposta, tanczylas body to body?

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu