Proponuję podobną zabawę, jednak trochę zmodyfikowaną.
Każdy zadaje pytanie w taki sposób, żeby powstawała z tego jakaś zabawna historia.
Co kilka dni (jak historyjka będzie dogorywać) ktoś będzie podrzucał nowe hasło i zabawa będzie zaczynała się od nowa.
Motyw na początek: Jesteś w banku, a w momencie kiedy chcesz odejść od kasy do budynku wpada 3 facetów w kominiarkach i z pistoletami z dłoniach.
Enjoy!
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Panowie czy wy chcecie mnie zabić dla paru nędznych stówek?
Czy myślisz, że gdyby chodziło o Twoje marne stówki fatygowalibyśmy się do banku? ( )
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
No nie, na pewno chcielibyście dobrać się do sejfu, ale jak mi wiadomo ten bank nie ma sejfu bo to tylko oddział. Nie wiedzieliście o tym?
A skąd Ty wiesz o co nam chodziło? Może w cale nie o sejf?
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
To po co to całe przedstawienie - kominiary, pistilety?
A nie sądzisz że zrobiliśmy to, żeby ukryć swoją tożsamość i wzbudzić respekt?
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum