_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Ja natomiast uważam, że tuning jest na miejscu gdy ktoś chce zrobic coś oryginalnego i przykuwającego uwagę (jak np. ten maluch traktor), a nie cacko za niebotyczną forsę aby pokazać co to nie on...
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Ja natomiast uważam, że tuning jest na miejscu gdy ktoś chce zrobic coś oryginalnego i przykuwającego uwagę (jak np. ten maluch traktor), a nie cacko za niebotyczną forsę aby pokazać co to nie on...
Dokładnie, tuning jest dobrą rzeczą, ale w granicach rozsądku i nie tylko dla szpanu
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Shaezaar napisał/a:
Dokładnie, tuning jest dobrą rzeczą, ale w granicach rozsądku i nie tylko dla szpanu
ehhh.... w polsce utarło sie ze tuning jest po to zeby zainponowac dziewczynom pod dyskotekami,chwalic sie kolegom i wogole pokazac kim ja to nie jestem.Jest duza grupa takich kretynów ktorzy to robia na pokaz,ale tuning to hobby,pasja zycia...ci prawdziwi tuningowcy robia to tylko i wyłacznie dla siebie...wola isc do garazu aby pogrzebac przy aucie niz patrzec na TV albo siedziec przed kompem...oczywiscie bardzo miło jest usłyszec jak ktos ci powie"stary,ale ty masz fajna fure"...poza tym jest to hobby drogie i tyrzeba sobie z tego zdawac sprawe,a jak bedziesz sprzedawał auto to nigdy nie dostaniesz tyle ile w to auto włazyłes pracy,pieniedzy i serca....tyle mam do powiedzenia...dziekuje za uwage:)
chryste panie siatex,szpachlex itd. kolejny badziew.....nawet obnizony nie jest....no i te tribale poprostu bajera ehehehehehe
co do Renault 21 to szczerze mowiac to strasznie ciezko jest je sensownie przerobic,ale oczywiscie jest to mozliwe....prawdopodobnie wejda tam jakies fajne fele 16" do przodu spost zawias a z tyłu jestchyba belka skretna wiec po kłopocie...jedna rada NIE DLA SPOJLERÓW
Spojlery to imho wiesniactwo, mam zamiar je tak przerobic by mialo profile po bokach zeby wygladalo na obnizone ale zeby takie nie bylo. Zainwestowalem i kupilem felgi 16, wieloszprychowe bo innych nietoleruje, niebawem wrzuce fote.
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 20-09-2005, 16:05
Badziew. Zainwestuj lepiej w nowy "rower z przyczepko".
Jest nadal. Dopiero jak straci te pięknę światełka może być nazywany inaczej...
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum