Wysłany: 29-11-2006, 18:13
moja kolezanka, jedna z ladniejszych dziewczyn, jakie znam, nosi aparat ortodontyczny, wyglada w nim uroczo i ma takie samo powodzenie u plci przeciwnej, jak przed aparatem" nei ma sie co przejmowac
_________________ A gdy serce twe przytłoczy Myśl, że żyć nie warto,
Z łez ocieraj cudze oczy,
Chociaż twoich nie otarto.
Wysłany: 29-11-2006, 18:45
Też kiedyś nosiłam jak byłam młodsza i bardzo się ciesze, bo gdybym go nie nosiła mój uśmiech wyglądałby teraz inaczej. To nie jest żaden wstyd, a ludzie, którzy tak twierdzą prezentują bardzo niski poziom włóasciwie wcale go nie maja mniej niż zero:)
_________________ nie żyję wczorajszym dniem.
nie oddycham wczorajszym powietrzem.
Imię: Paweł
Wysłany: 01-12-2006, 21:52
Są tylko dwie osoby na świecie które z aparatem wyglądały koszmarnie... Moja była babka od historii i dziewczyna mojego kolegi, ale ona wogóle jest brzydka jak noc listopadowa...
Imię: Paweł
Wysłany: 01-12-2006, 22:06
Czy jesli napisałem ze ze wszystkich ludzi na swiecie to od razu musiałem widziec wszystkich ludzi z aparatami... taki zarcik, takie słowa do reszty pasujace...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum