To w jaki sposób pokazać walkę sztucznej inteligencji z ludźmi? : P
nic złego w pokazaniu walki pomiędzy dwoma światami, tylko moim zdaniem teksty typu - "teraz ty jesteś żołnierzem", albo postać małego chłopca z bliskiego wschodu zaprzyjaźnionego z amerykańska armia to propaganda.
_________________ Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy... A ja tylko gołe baby, jesli gdzies zauważę.
Imię: Ania
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 1430 Skąd: z nieba.. :)
Wysłany: 11-07-2007, 17:57
Ten meteoryt mi przypomniał jak czytałam o Tunguzce. To jest takie miejsce na Syberii i tam kiedyś walnęło (nie wiadomo dokłanie co, bo śladów meteorytów nie ma w ogóle) tak że później 800 km od miejsca, w którym coś się stało, w nocy można było czytać książki bez włączania oświetlenia... Niezła była rozpierducha! /Ps. Może Chuck Norris? /
[ Dodano: 11-07-2007, 17:58 ]
A zwiastun taki sobie.. Nie gustuje za bardzo w tego typu filmach..
Imię: Kuba
Wysłany: 28-08-2007, 15:28
Fajne samochody piękne dziewczyny (:D) super efekty i dobra muzyka czyli wszytko co powinien mieć dobry film.
I3ziko napisał/a:
nic złego w pokazaniu walki pomiędzy dwoma światami, tylko moim zdaniem teksty typu - "teraz ty jesteś żołnierzem", albo postać małego chłopca z bliskiego wschodu zaprzyjaźnionego z amerykańska armia to propaganda.
Znam na to odpowiedz ostatnio czytałem (chyba w dzienniku) że jeżeli film jest pro amerykański i pokazuje amerykańską armie w pozytywnym świetle to pentagon udostępnia ( za free) cały swój sprzęt. W tym filmie cały sprzęt militarny był pentagonu ( po raz pierwszy pokazano najnowszy samolot F-22 Raptor).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum