Tipsom mówię stanowcze NIE! Są niewygodne, niszczą paznokietki, a poza tym razi w oczy ich sztuczność. Lepiej wyhodować sobie własne, ładne, zdrowe, pazokcie:)
_________________ Najpiekniejsze chwile w życiu często przychodzą niezapowiedziane...
Imię: Tullia d'Aragona
Wysłany: 15-10-2006, 09:46
oczywiscie, ze wlasne maja wieksza wartosc.
Mezczyzni tez wola naruralne... i znow tez nie przesadzone.
Bez motylkow, kwiatkow, czy tez ... cholera tam wie
Ostatnio zmieniony przez wyzynarka 15-10-2006, 09:48, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Ola
Wysłany: 15-10-2006, 16:00
ja nie lubię tipsów i wiem ze nigdy nie bedę miała na moje szczeście moje paznokcie nadają się do hodowania
naturalne paznokcie wygladają sto razy ładniej niz tipsy. Rozumiem wyjatki kiedy ktos nie ma zdatnych paznokci i na większe okazje założy na jedną noc
tipsy są niewygodne i nie tylko przeszkadzaja w masturbacji:) ale także wielu innych rzeczach zobaczcie:
- przy nakładaniu kremu
-smarowaniu chleba (masło zawsze w chodzi pod płytki)
-pisaniu na klawiaturze
-malowaniu się
ogólnie mowie tipsom nie ale jak ktos chce wolny kraj,kwestia przyzwyczajenia.
Chociaz przyznam szczerze nie ma nic gorszego jak panienka która myśli tylko o paznkokciach
(oczywiscie nie wszystkie osoby noszace tipsy takie sa )
Ja osobiscie uwazam ze dziewczyny noszace tipsy mozna podzielic na dwie grupy;
pierwsza to nieprzecietnie inteligentne błyskotliwe zadbane dziewczyny które pozatym ze mają tipsy radza sobie doskonale pomiedzy robieniem doktoratu i pracą dla rządu potrafią zadbac o płytke paznokciowa druga grupa- debilki- którym ciezko bylo skonczyc liceum ale za to jak nikt inny potrafia nakładac sobie kwiatuszki ozdóbki i brylanciki.
PS. jeden plus-tipsy przydaja sie podczas drapieznego seksu.( tylko nie interpreujcie tego opacznie chodzi o lekie zadrapania anie krwawe pręgi na plecach)
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3485 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 15-10-2006, 22:42
karolinka.kow napisał/a:
-smarowaniu chleba (masło zawsze w chodzi pod płytki)
-pisaniu na klawiaturze
mi nie przeszkadzają ani w pisaniu i da smarowania chebka najczęściej uzywam noża, więc raczej nie mam problemu...?
I nie rozumiem tego dlaczego dziecwzyna która ma ładne paznokcie, tylko że nie są naturalne odrazu musi być jakas głupia pusta i Bóg wie jeszcze jaka...
Madritian napisał/a:
Na Nos se tipsa przyklejcie ... po kiego wam to ... mnei jakoś nie podnieca przyklejony paznokieć ...
po pierwsze zależy jak sa zorbione tipy po drugie wolisz miec kobiete z obgryzionymi ochytnymi paznokciami ... czy ładne zadbane paznokcie ... delikatnie pomalowane tylko że są akrylowe?
po pierwsze zależy jak sa zorbione tipy po drugie wolisz miec kobiete z obgryzionymi ochytnymi paznokciami ... czy ładne zadbane paznokcie ... delikatnie pomalowane tylko że są akrylowe?
Wole kobiety z naturalnymi paznokciami z gustownym dobraniem kolorów na owe a nie naciapane kwiatki i motylko bo to moim zdaniem debilizm ...
Ale jeśli jakaś kobieta stara sie przysłonić tipsami poobgryzane paznokcie to w takim razie mogę to zaakceptować ...
A na nosie tipsy mnie podniecają ...[/quote]
_________________ "There are no unachievable goals
There are no unsaveable souls"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum