Wysłany: 01-01-2008, 20:03
Numeron napisał/a:
ale szczerze powiedziawszy tak czy inaczej nie da sie wydalic THC z organizmu w CALOSCI jesli osoba pali nawet raz na miesiac
THC najdłużej trzyma się w cebulkach włosów. Przeprowadzenie takiego badania jest jednak dość kosztowne, więc najczęściej przeprowadza się testy na moczu. Kwasek cytrynowy całkowicie kamufluje thc, trzeba go wsypać dość sporo, ktoś mi mówił że 1/4 czy 1/2 torebki, nie jestem pewna, ale to wszystko na pewno mozna znalezc w googlach. Poza tym dużo pić, łykać aspirynę na rozrzedzenie krwi itp. duuużo tych sposobów było.
1. Osoba pierwszy raz pali, pewna czesc THC pozostaje w tkance
2. Osoba drugi raz pali np. po 2 tyg, kolejna dawka THC zostaje odlozona w tkance i zasila poprzednia dawke THC ktora nie zostala juz wydalona, i tak dalej i tak dalej
THC najdluzej utrzymuje sie w tkance tluszczowej:P
**MJ** napisał/a:
THC najdłużej trzyma się w cebulkach włosów.
ponoć prawdą jest to, co głosi **MJ** : >
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Ostatnio zmieniony przez wookaszek 02-01-2008, 15:16, w całości zmieniany 1 raz
Nie wiem czy to było, ale nie masz kumpli, co nie pala powiedz im, że starsza ci testy robi na mocz i próbki potrzebujesz(będzie to cholernie krepujące, ale na pewno da efekt). Jak masz dobrego kumpla to próbki codziennie nowe. Bąkać będziesz mógł i 10 razy dziennie.
Co do picia dużej ilości płynów to nie byłym taki pewny doping nawet po10 l wykrywają.
Nie namawiam żeby rzucić, bo to jest cholernie trudne coś o tym wiem oczywiście nie pale, ale mam inne doświadczenia.
Nie namawiam żeby rzucić, bo to jest cholernie trudne coś o tym wiem oczywiście nie pale, ale mam inne doświadczenia.
to co wiesz o paleniu? Takim podejściem: 'nie namawiam by rzucić bo to trudne' niczego się nie osiągnie. To wcale nie jest takie trudne, mówią na swoim przykładzie. Ja już nie pale od jakiegoś czasu.
Od ilu od 2 miesięcy jak nie będziesz palił rok to można powiedzieć, że prawie rzuciłeś
niewiele rozumiem z Twojego posta. Zastostuj się do ogolnie panujących zasad, stosowania znaków interpunkcji >.<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum