Uważam, że dla młodzieży jest to tręd mody i troszkę szpanerstwa.
Osobiscie nie mam jeszcze tatuażu, ale podobaja mi się u dziewczyn takie delikatne, np. na ramieniu ,ok. łopatki.
Zastanawiam się czy na lato nie maznać sobie cosik
Natomiast nie cierpie osób wytatuowanych po całym ciele :twisted:
Jakos nie mam wyrobionego zdania na dzień dzisiejszy, jednak widzac na plaży wymalowanych chłopów czy baby, doprowadza mnie do mdłosci, nie podoba mi się takie ciało U młodych ludzi jeszcze wygl±da to jako tako, ale z wiekiem to jest ochydne :twisted:
_________________ Pamietaj Gość
1. Mam zawsze racje
2. Jesli twierdzisz, że nie mam racji, patrz punkt 1
Uważam, że dla młodzieży jest to tręd mody, hobby i troszkę szpanerstwa Niektórzy uważaja, że tak jest modnie, dla niektórych jest to hobby, a inni, chca troszkę zaszpanować Ja nie mam nic przeciwko takiemu, jakiemus malutkiemu tatuażowi na jakiejs częsci ciała, ale nie lubię osób wytatuowanych po całym ciele, bo to niezbyt dobrze wyglada
Wsrod moich znajomych 2 osoby maja tatuaz, obie na lopatce, wiec chyba nie zrobili sobie ich poto, zeby szpanowac Jeden tatuaz ma wlasnie moja qmpela, znana ze spontanicznych decyzji Dowiedziala sie, ze przyjechal do naszego miasta gosc robiacy swietne tatuaze, wiec postanowila sobie zrobic Sama nie wiedziala jeszcze nawet jak ichce miec ; P Wiec misie wydaje,ze tez jest dla samosadysfakcji Moze podobnie jest z kolczykami u chlopakow ; p Kolega ma dlugie wlosy, od dawna podobaly mu sie kolczyki, dopiero niedawno sie dowiedzial, ktore ucho nalezy pzrebic, bo podobniez pedaly nosza kolczyki na ktorejs stronie, ale niewiedzial ktorej ; p Wiec wziol agrawke i sobie przebil ucho ; p Noi watpie, zeby to byla dla szpanerstwa Podobaja musie, wiec pzrebija
Nie przeszkadza mi to, że ktos ma tatuaz (zaznaczam delikatny) napewno zrobił go sobie aby upiększyc swoje ciało oraz dla swojej satysfakcji.
Co do kolczyków u chłopców, to również nie jestem przeciwna ale nie do przesady. Kolczyk w uchu jednym owszem, jednak ostatnio widuje swirów z kolczykami prawie na całej twarzy ( na wargach, brwiach policzkach itd...) to chyba lekka przesada i oczywiscie wyglad takiego człowieka przypomina mi murzyńskiego szamana :twisted:
nie lubie byc trendy :F
wiec pewnie zadnych tatuazy robil nie bede moze kiedys a przeciw temu zeby inni sobie
robili nic nie mam
mucha [Usunięty]
Wysłany: 21-02-2004, 23:28
:wink: Tatuaże sa ogólnie fajne, dobrze wykonane na ciele sa jak częsć ubioru. Sam zrobiłem swój własny wzór na tatuaż, czekam na podjęcie decyzji ... Kiedys się wkońcu zdecyduję - w wieku 14 lat poszedłem do studia tatuażu, lecz uciekłem z krzesła [ przestraszyłem się tego aparatu do robienia 'dziar' ] pozdrawiam
hehehe, teraz to modne - tatuaże równiez robią sobie na przodzie no jakby tu napisać, chyba wiecie o co mi chodzi myślę o przodzi facetów , a i kolczyki tez sobie tam zakładają - ogladałam program Jerego Spingersa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum