Imię: Kasia
Wysłany: 24-12-2005, 02:51
Moim zdaniem to zależy od gustu. Jeżeli ktoś zrobił sobie tatuaż bo zawsze chciał mieć to czemu nie. Tatuaż to także oznaka, wydobycie swojego wnętrza pokazanie jakim się jest, oznaka orginalności i szpanerstwa (w większości wypadkach). Jak ktoś sobie zrobi tatuaż i pokazuje go wszystkim dookoła albo wyryje sobie głupi tekst to oczywiście że to szpanerstwo. Osobiście sama chciałabym mieć tatuaż bo podoba mi się ta forma zdobienia ciała...czemu nie!
Czy malowanie tatuaży to hobby czy szpanerstwo czy też trend mody - co o tym sadzicie
to zalezy jak kto na to patrzy.. dla jednych mize to byc szpanerstw dla innych hobby..
mi osobiscie podobaja sie tatuaze byle nie z przesada.. sama chce sobie zrobic jakiegos jednego nie za duzego..
_________________ "Nigdy nie kłóć się z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu , a później pokona doświadczeniem. "
Imię: Adam
Wysłany: 28-01-2006, 11:13
Tatuaż to świetna sprawa sam mam jeden i bardzo się do niego przywiązałem Świadomie podjąłem tą decyzje i nie wydaje mi się żebym kiedykolwiek chciał się go pozbyć
Tatuaż to świetna sprawa sam mam jeden i bardzo się do niego przywiązałem Świadomie podjąłem tą decyzje i nie wydaje mi się żebym kiedykolwiek chciał się go pozbyć
Zdaje ci sie. Też mam jeden, to moja pasja. I wiem, ze kiedyś zblednie i się rozmaże, ale nie żałuje... Tusz jest nawet, ze dobry więc powinien dużo wytrzymać.
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
rozmarze? to czym go robiłeś tuszem do pióra? bo moje są robione takim specjalnym sprowadzanym zza granicy z gwarancją jakości, jak na razie sie nie rozmazały a mam je jakiś czas, może z czasem zbledną, ale można poprawić, ale o rozmazaniu nie słyszałam, no chyba, że były robione czymś nieodpowiednim
Imię: Nieważne:P
Wysłany: 30-01-2006, 16:09
Ja planuje sobie tatuaż....będzie zapewne gdzieś na karku/plecach....mam już pewne zamysły...ale są jeszcze w zalążku.....nie chce mieć tatuażu dla "szpanu", chcę stać się częścią czyjejś sztuki, by ktoś wyraził swoje i moje uczucia tworząc takowy tatuaż na mojej skórze....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum