Był duży temat o piercingu, tatoo itd to zamknęli, a Ty otwierasz kolejne. -.-'
Ta, tatuaż tak. Jak tylko zarobię pieniądze to jadę sobie zrobić, póki co mam za mało. Mam już wybrany wzór. Jest czarno-biały i wyląduje na mojej łopatce, jeszcze nie wiem której. Jest dość spory.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Imię: Agnieszka
Wysłany: 17-01-2008, 22:49
Alicja napisał/a:
Mam już wybrany wzór.
Jaki??
Podobają mi sie tatuaże ale nie w nadmiarze.
U mnie najbardziej podobałby mi się mały smok na opuszku lewego kciuka, z zawiniętym ogonem który strzegł by między paznokciem a stawem. No ale raczej nigdy nie powstanie, a do tego smoki na tatuażach są trochę tandetne.
I do tego jakiś bardziej mroczny motyw gdzieś gdzie tylko ja bym go oglądała. Coś z czaszek np, np taka jak mam teraz na avatarze, tylko czarną.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum