Imię: X
Wysłany: 03-09-2006, 00:07
Cieszę się, że znalazłam taki temat, bo taniec brzucha jest bardzo piękny, ale ja próbuję tylko uczyć się z filmów ściągniętych z neta (polecam www.orientaldancer.net i forum.orientaldancer.net, oraz wpisanie do muła "belly dance"). Zapisać się nie mam gdzie, bo mieszkam w dość małym mieście i nie mam warunków, ale ty jeśli masz możliwości i środki, to zrób to koniecznie, na pewno nie będziesz żałowała, no i zawsze można się przecież wypisać. Pozdrawiam!
No to mamy trudne zadanie:) musimy udowodnić,że Europejkom taniec brzucha też nieźle idzie:P
Ale rzeczywiście wiadomo,że te wszystkie murzynki itp ruszają sie lepiej,taka już ich natura...
Powodzenia:);*
Imię: X
Wysłany: 03-09-2006, 19:46
Ostatnio ściągnęłam z muła film instruktażowy pt. "Belly Dance Fitness For Weight Loss - Pure Sweat". Polecam, mimo to, że film jest zgrywany jak widzę z wersji dvd do avi i dźwięk ani kolejność nie zgadza się... ale przy odrobinie wysiłku jest to bardzo ciekawe i inspirujące, także polecam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum