Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 20-08-2006, 23:32
chcialbym ale nie umiem...
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Ja tańcze nowoczesne od 8 lat.. Niedawano z tym zerwałam. Teeraz zajęłam sie gitarą
_________________ Ucze sie ciebie na pamięć niecierpliwymi palcami rozpaczliwie na pamięć. Szeroko zamkniętymi oczami, czytam zachłannie od nowa całego zdanie po zdaniu...
Ja szczerze powiedziawszy nie za bardzo lubię tańczyć tzw sztywne tańce: walce, tanga, polonezy i inne takie hmm;p
Zawsze chciałam się nauczyć samby, rumby i cza-czy, ale z powodu nauki powyższych sztywnych tańców nigdy nie miałam chęci zapisać się na tańce towarzyskie. Kiedyś chodziłam na taniec nowoczesny w parach, było całkiem fajnie, trochę się zapamiętało;p
Zazwyczaj tańczę na dyskotekach, lub w domu gdy nikogo nie ma
A dzisiaj pod wpływem filmu Step Up zapisałam się własnie nataki taniec nowoczesny (solo), hh&balet&street&jazz, zobaczymy czy będzie fajnie.
Ogólnie to ja zawsze mam wenę na zapisanie się na tańce po obejrzeniu filmów typu Dirty Dancing 1&2,W rytmie hh, czy właśnie Step up
Ostatnio zmieniony przez akukaracza 18-09-2006, 16:25, w całości zmieniany 1 raz
Ja też! Ja też! Ale to jakies 3 lata temu. Mało pamiętam. Zresztą i tak za wiele nie potrafiłam
---
Teraz zapisałam się na "taniec nowoczesny" Pochodze z miesiąc, zobacze co i jak i zrezygnuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum