Mportalik - forum dyskusyjne Strona G³ówna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum m³odzie¿owe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Taki problem
Autor Wiadomo¶æ
PROSTO 
ChWdP

Do³±czy³: 07 Maj 2008
Sk±d: Bia³ystok
Wys³any: 07-05-2008, 18:03   Taki problem

Wiec ca³y czas mi sie wydaje ze ktos na mnie patrzy i mnie ocenia... a jak juz sie smieja to wydaje mi sie ze to zemnie... strasznie mnie to stresuje, zawsze jak ktos sie zaczyna smiac to mam wrazenie ze pewnie cos jest nie tak w moim ubiorze ze moze cos mi sie przyczepi³o... wiem ze moze to wydac sie smieszne ale to strasznie mnie do³uje, czesto jak przechodze obok jakis fajnych dziewczyn to mysle sobie czy w³asnie czy z moim ubiorem jest wszystko wporzadku, czy nie jest smieszny... przez to czesto nie moge czuc sie pewnie... nawet podejmowa³em tak drastyczne srodki jakimi sa ogolenie sie na ³yso i na³ozenie dresu... co do tego nie jestem przekonany... i chcia³bym sie zapytac czy wy tez tak macie a jak juz to jak sobie z tym radzicie...

Gabi 
Zas³u¿eni
Szara Eminencja

Do³±czy³a: 29 Sty 2006
Sk±d: Kraków
Wys³any: 07-05-2008, 18:23   

Te¿ tak mia³am. Spróbuj zrozumieæ, ¿e ¶wiat nie krêci siê wokó³ Ciebie.
A ludzie na ulicy, nawet gdyby¶ za³o¿y³ bikini, nie zwróciliby na Ciebie uwagi.

Wiele up³ynê³o dni, dni bez mojego udzia³u
wiêc czas ju¿ skoñczyæ z oczekiwaniem na co¶,
co mo¿e nigdy nie przyj¶æ.

Znak zodiaku: panna

I3ziko 
+
polisz dzio³k

Do³±czy³: 04 Mar 2006
Sk±d: szikago
Wys³any: 07-05-2008, 18:55   

PROSTO napisa³/a:
ca³y czas mi sie wydaje

mo¿e ci sie nie wydaje, mo¿e faktycznie na ciebie patrz±. jak widzê ³ysego kolesia w dresie to tez czêsto parskam ¶miechem.

PROSTO 
ChWdP

Wys³any: 07-05-2008, 19:04   

ej ja tak czesto dresiwa nie nosze... od tak odswietnie w³oze... no moze w gim.. to nosi³em za czesto przyznam ale teraz to juz jeans a gora dresik pozosta³a... no a ze na ³yso to wiele osob sie tak goli ale musze przyznac ze od pewnie pory choduje w³osy na 3 do 5 mm :)

Source 
Zas³u¿eni
Niepoprawny Bajarz

Do³±czy³: 02 Cze 2006
Wys³any: 07-05-2008, 19:07   

My¶lisz ¿e inni ludzie maj± wystarczaj±co du¿o czasu, by zajmowaæ siê Twoim ¿yciem? Muszê Ciê rozczarowaæ, ka¿dy ma swoje. Zdarzaj± siê wypadki kiedy ró¿ne kompleksy swoje braki rekompensuj± szukaniem braków u innych. Wszyscy to jednak zbyt du¿e uogólnienie. Nie b±d¼ pieprzonym egocentrykiem.

Pozdrawiam
Source.

miyako 
Zas³u¿eni

Do³±czy³a: 14 Gru 2006
Wys³any: 07-05-2008, 20:19   

PROSTO napisa³/a:
ChWdP

Tutaj zgrywasz jakiego¶ "twardziela", a w rzeczywisto¶ci boisz siê zwyk³ego spojrzenia czy ¶miechu. Nu nu.

Swego czasu podobne wra¿enie mia³am, ale przesta³am siê tym przejmowaæ. Nawet gdyby ze mnie siê ¶mieli to co mogê zrobiæ? Olaæ, bo przecie¿ nie zbijê tego kogo¶.
W±tpliwe, ¿eby kto¶ zwraca³ zbytni± uwagê na pseudodresiarza.

Znak zodiaku: bliznieta

dkf 
Administrator

Imiê: Agnieszka
Do³±czy³a: 27 Sie 2005
Wys³any: 07-05-2008, 20:27   

Ile masz ch³opcze lat??

PROSTO napisa³/a:
nawet podejmowa³em tak drastyczne srodki jakimi sa ogolenie sie na ³yso i na³ozenie dresu...

Zastanawiam sie w jakim to celu. Lepiej zacznij ubiegaæ siê normalnie to ludzie przestan± zwracaæ na ciebie uwagê.

Ale inni maja tu racje ¿e tylko ci sie wydaje ¿e siê na ciebie gapi± i oceniaj±. Wiêkszo¶æ nawet ciê nie zauwa¿a, albo patrz± siê tylko mimowolnie, a tek naprawdê nawet nie rejestruj± twojej osoby.
Ale z tego chyba trzeba najzwyczajniej w ¶wiecie wyrosn±æ.

Znak zodiaku: strzelec

PROSTO 
ChWdP

Wys³any: 07-05-2008, 20:48   

Cytat:
Tutaj zgrywasz jakiego¶ "twardziela", a w rzeczywisto¶ci boisz siê zwyk³ego spojrzenia czy ¶miechu. Nu nu.

wiesz ale nie okazuje tego ze sie boje... tylko odczuwam taki dyskomfort... na mysl ze ktos moze sie ze mnie smiac... a ChWdP pisze bo do policji mam zal za kilka spraw i problemow ktore mam przez nich... piszecie tak na dresow i innych przed monitorami w domach... a tak naprawde to byscie sie bali to powiedziec prosto w oczy.

jakkolwiek 
le¶ny mu³

Do³±czy³a: 29 Sty 2006
Sk±d: sk±din±d
Wys³any: 07-05-2008, 21:01   

PROSTO napisa³/a:
[a tak naprawde to byscie sie bali to powiedziec prosto w oczy.

Nastêpny...

Wg. mnie to wina kompleksów. Zastanów siê czy dasz radê co¶ z nimi zrobiæ.

Znak zodiaku: strzelec

Source 
Zas³u¿eni
Niepoprawny Bajarz

Do³±czy³: 02 Cze 2006
Wys³any: 07-05-2008, 21:07   

PROSTO napisa³/a:
piszecie tak na dresow i innych przed monitorami w domach... a tak naprawde to byscie sie bali to powiedziec prosto w oczy.

Z t± ró¿nic±, ¿e ten "strach" ma uzasadnienie. Twój dyskomfort nie ma. Strach, który próbujesz mi wmówiæ, ma przyczynê w ¶wiecie zewnêtrznym, twój siedzi w twojej g³owie.

Do dyskomfortu z powodu nie mówienia "dresom prosto w oczy" nikt siê nie przyznaje, jedynym potrzebuj±cym pomocy, jeste¶ Ty.

Pozdrawiam
Source^2

Darn 
Moderator

Do³±czy³a: 30 Wrz 2006
Wys³any: 08-05-2008, 08:28   

Widaæ, ¿e masz kompleksy. Trzeba z nimi walczyæ albo u¶wiadomiæ sobie, ¿e ludzie tak naprawdê maj± gdzie¶ jak wygl±da Twoje ubranie i czy poczesa³e¶ w³osy.

Piotrek

Do³aczy³: Dawno

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych