McChrystal's Supermint, Wilsons of Sharrow Peppermint, Singelton's Spearmint, Gawith Hoggarth Wild Mint, itd... Mogłabyś sprecyzować, o którą Tobie chodziło, bo ja się jakoś niczego nie dowiedziałem o Twoim guście tabaczanym.
Red Bull czerwony i o smaku coli (w takim srebrnym opakowaniu, nie wiem jak się nazywała).
Kiedyś to wciągałem metrami, ale to kilka lat temu(2-3). W tym roku w szkole jakoś na wiosnę wziąłem od chłopaków na lekcji Red Bulla dosyć porządną kreskę, to później krew z nosa nie chciała mi przestać lecieć :DJedyny plus to to, że nie poszedłem na część chemii na której pisaliśmy sprawdzian(i tak dostałem buta...). No i troche się stracha nałapałem, bo pierwszy raz coś takiego mi się przetrafiło. Chciałem być kozak, ale nie wyszło
Pierwszą moją tabaką była Ozona Cherry, potem RedBull, jakaś mentolowa, Gawith Apricot aż w końcu dorwałam dwie tabaki Wilsons Of Sharrow - malinową oraz jerzynowo-rumową.
To dopiero są wrażenia!
Malinowa jest tak pyszna, to po prostu raj w nosie! Uwielbiam ją. W dodatku ma bardzo drobne te "ziarenka", czy jak to nazwać i przez to nie da się jej zbyt dużo wciągnąć - i dobrze, bo w innym wypadku mogłabym nie mieć umiaru i wciągnąć tyle, że zatraciłabym jej smak.
Co się zaś tyczy jerzynowo-rumowej... Nikomu jej nie polecam. Nikomu.
Strasznie daje w kość!!!
Do niedawna wciągałam sobie codziennie taką ładną 20cm działeczkę tabaki, ale gdy raz się zdołowałam... wciągnęłam 55cm mieszkanki Ozony Cherry i RedBulla. Czułam się po tym wprost fatalnie i od tego czasu już tyle nie wciągam, bo odrzuca mnie, szczególnie od Poschli.
Swoją drogą niestety po tabace nigdy nie kicham, a szkoda.
Pisałam już na temacie o shishy, że tabaka RedBull świetnie się spisuje w fajce wodnej jako dodatek do melasy. Polecam
Myślę, że w sumie nie. Większość "doznań" to pieczenie w nosie, nadmierne cieknięcie, lub odwrotnie - wysuszenie.
Chociaż dla Wilsons of Sharrow Raspberry warto!
Wartooo!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum