Witam. Jak byłem mały oglądałem bardzo fajny horror lub thriller. Tylko ze nie pamiętam tytułu. Pamiętam tylko jedną scene , gdzie z kibla wychodziły robaki. Nie wiem czy to był film o jakiś wiedzmach czy co. Ale była scena ze z kibla wychodzą robaki. Prosze o tytuły filmów w którzych sie spotkaliście z robaki wychodzącymi z kibla. Film mozliwe ze był tak z 1997-2000 roku . Ale nie jestem pewien. Prosze o tytułu. Dzięki
Pamiętam że w tym filmie były jakieś złe dziewczyny. Nie wiem możliwe ze one były jakimiś wiedzmami. I one dokuczały CHYBA jakiejś dziewczynie. No i pamietam scene gdzie te robale wychodziły z kibla.
PROSZE WYPISZCIE MI WSZYTSKIE FILMY JAKIE PAMIETACIE , GDZIE WŁASNIE ROBAKI WYCHODZIŁY Z KIBLA.
Nie nie . To nie to. Prosze wypiszcie mi takie filmy , nie takie nowe , z 2003, 2004 , 2005 , 2006 bo w tym okresie ten film nie wyszedł nawet . On tak no moze jakieś lata eeee 1996, 1997 , 1998 , 1999 , 2000 , 2001 . A nowsze napewno nie . Ok więc wypiszcie mi wszytskie filmy mniej wiecej z tego okresu , w których wystąpiłuy robaki wychodzące z kibla
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum