Ja go oglądałam 10 razy. Beczałam na nim jakies 6, potem już mniej a po 10 doszłam do wniosku ze troszke kiszka Poogladałam Moulin Rouge - to polecam - klasyka - lepszy od e walk to remember mowie wam
TEN film jest jednym z moich ulubionych!! Bardzo mi się podoba nie tylko dlatego że jest fajny ale dlatego też że występuje tam mój ulubiony aktor (SHANE WEST)!!!! Oglądałam ten filmik już chyba ze 100000 razy i za każdym się popłakałam . J chyba każdy kto ten film oglądał wie dlaczego... Pozdrawiam :672:
Wysłany: 26-10-2005, 20:12
Koleżanki namiawiały mnie, że to jest inny niż wszystkie te amerykanskie romantyczne filmy, skusiłam się i zmarnowałam czas. beznadziejny. wszystko przewidywalne i za piękne
_________________ Shes a Maneater
Wish you never ever met her at all.
Swietny filmik ogladalam wiele razy i pewnie jeszcze nie raz obejrze.
Cieszy mnie, ze podoba sie on nie tylko dzieczyna, ale i chlopaka co znaczy, ze nie jest z nim zle;) Polecam sciezke dzwiekowa z filmu w wykonaniu Mendy Moore aktorki, ktora grala glowna role .
Mi ten film również baaardzo się podobał
Był naprawdę wzruszający...
A co do piosenki to też mi się bardzo podoba. Ściagnęłam ją i od czasu do czasu sobie słucham
Też bym chciała, aby ktoś spełnił moje marzenia. Ale może jeszcze trochę trzeba poczekać?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum