u mnie to był drugi film po "titanicu" na którym płakałam...
W mojej klasie siostra puściła to na religii. Oczywiście 95% dziewczyn płakało a chłopcy spali, z wyjątkiem jednego, który znał piosenki z filmu i śpiewał.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
no a oprócz tego to płakałam jeszcze na "zakochanym szekspirze", "szeregowcu ryanie" hehe i pewnie na paru innych ale nie pamiętam nie ma co, czasem fajnie tak popłakać
wzruszajacy byl, az do przesady. Poza tym denerwuja mnie takie filmy takie cos, jak oni tam pokazali nie istnieje, a czlowiek sie tylko doluje ogladajac to i robi sobie nadzieje: "a moze kiedys jednak cos..." bzdury!
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum