Słucham zazwyczaj nu metalu i folk metalu, ale lubie też posłuchać trochę blacka i deatha. Noszę lużne spodnie w stylu hh i bluzy z kapturem. Jakoś mi to nie przeszkadza, choć hh nie znoszę
_________________ Ceń słowa. Każde może być twoim ostatnim.
Chociaż nie. Płytę zagubioną dawno temu znalazłam. To promyk nadziei w moim muzycznym życiu. Pożenili się, dzieci porodzili, na koncerty już nie chodzą. Sama do pieprzonych Czech nie pojadę. Z przyjaciółką pojadę. Łoho. Same 2 w wielkich złych czechach. Szanowni metalowcy dupy nie ruszą, bo są w ciąży. Łoho. Taka zabawa będzie. łoho. Jak na wiejskiej remizie.
Imię: Albert Fish
Wysłany: 20-02-2008, 20:38
jakkolwiek napisał/a:
Jak jesteś faken, to nie jesteś tró.
Ja mogę. Ja jestem taki mix, wszystko w jednym.
jakkolwiek napisał/a:
Pedałów nie przyjmujemy.
O wielka Administracjo, przebaczcie proszę tej kobiecie, gdyż nie wie, iż trzeba gwiazdkować obraźliwe wyrazy, do których p**** też się zalicz. Nie było jej podczas Rewolucji Gwiazdkowej i nie zna obowiązującego prawa.
Imię: Albert Fish
Wysłany: 20-02-2008, 20:48
Cytat:
Pedał to nie jest wulgarne słowo. Tak samo jak lesbijka
Nie było Cię tu ostatnio, teraz nawet "suka" jest wulgarne (i dostaje się za to ostrzeżenie). Gdybyś była tu w poniedziałek wiedziałabyś o co chodzi. Zaniedbujesz nas
jakkolwiek napisał/a:
fobia, nie możesz być pedałem-metalem, chyba, że sluchasz Rhapsody.
Nie słucham. Nigdy nie słyszałem. Znam tylko z nazwy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum