Słucham metalu ale lekkiego , zaś ubrania czarne noszę bo lubię czarny kolor ale bez takich ozdób w postaci łańcuchów czy metalowej obroży . I zamiast glantów lubie adidaski . Nie każdy metalowiec albo półmetalowiec ubiera się w czarne kamizelki i ma kolczyki w ustach , nosie i na klacie .
_________________ Miłośc to tylko uczycie przynależności
A coż to? Są też ćwierćmetalowcy? To coś jak ćwierćmózgi?
Słucham metalu, mam dużo czarnych ubrań. I butów. Mam czarne mroczne szpilki z kokardką. I mroczną torebkę na łańcuszku. I czarną bielizną mam. Teraz mam też 1/5 paznokcia czarnego, bo mi się tusz z rapitografu wylał. I mam czarną teczkę na rysunki. łohoho, jaka jestem tró.
Ostatnio zmieniony przez jakkolwiek 12-02-2008, 18:43, w całości zmieniany 2 razy
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Wysłany: 13-02-2008, 17:02
Kończcie tego potwornego OTa w którym nie biorę udziału.
O! Dawno mnie nie było, dawno nie spełniałam się moderatorsko, takie przerwy nie działają na mnie dobrze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum